BERGERAT

Dezvoltator imobiliar, oficial in faliment

După ce în primăvara acestui an Tribunalul Municipiului Brașov l-a declarat ca fiind în stare de insolvență pe dezvoltatorul imobiliar Signature Real Estate SRL, lichidatorii societății solicită acum falimentul companiei. Procesul urmează să aibă loc luna viitoare.

Sumele solicitate de către creditori ajung la 4,2 milioane euro, echivalentul a 19,39 milioane lei. Printre creditori se află milionarul american Avi Zikry, care a creditat societatea cu  suma de 7,79 milioane lei.

Signature Real Estate avea în plan să construiască două clădiri cu 14 etaje, respectiv 7 etaje, care urmau să fie gata în primăvara anului 2017. Proiectul Signature cuprindea 300 de locuințe, investiția ridicându-se la 14 milione euro. La momentul respectiv, 90 de cumpărători își arătaseră interesul pentru apartamentele de lux, iar în urma problemelor întâmpinate de societate, toți cumpărătorii au solicitat returnarea sumelor achitate.

Aceasta se pare că nu este prima mișcare eșuată a omului de afaceri din spatele proiectului, Dan Cămârzan. În urmă cu câțiva ani, pe același teren al ultimului proiect urma să fie dezvoltat Kronvest Business Park, proiect care a fost abandonat din cauza crizei financiare.

 

Citiți și:

Cele mai mari proiecte imobiliare ale anului 2019

18 mil euro in plus pentru un important obiectiv de investitii

Au fost autorizate o cladire de birouri si un bloc cu 9 niveluri

Oferta reevaluata pentru un contract de peste 26 mil euro

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

Sus
Translate »