Erdbewegung-Osteuropa

DLA Piper a asistat Abris Capital Partners în preluarea firmei Dentotal Protect

DLA Piper a asistat Abris Capital Partners, unul dintre cele mai importante fonduri de investiții cu capital privat din Europa Centrală, în preluarea firmei Dentotal Protect, lider pe piața românească de distribuţie a consumabilelor, instrumentelor şi echipamentelor stomatologice.

Dentotal Protect a fost preluată de la familia Dogariu, care a pus bazele acestui business in 1991, și care va rămâne implicată și va contribui la dezvoltarea viitoare a afacerii.

Dentotal este a șaptea investiție făcută de Abris Capital Partners ca parte a fondului de 500 de milioane de euro ridicat în toamna lui 2017 de la investitori internaționali de renume în vederea susținerii și dezvoltării proiectelor de business din Europa Centrală și de Est.

Echipa DLA Piper a fost coordonată de Marian Dinu (Country Managing Partner) și Oana Duțu-Buzura (Counsel, Corporate/M&A).

„Întregul proces de până la semnare a fost intens şi a solicitat o abordare creativă pentru a duce negocierile la bun sfârșit. Felicităm echipa Abris pentru pragmatismul și curajul dovedite în a face această tranzacție să se întâmple. Am fost onorați și ne-a făcut o mare plăcere să fim alături de Adrian Stănculescu, Mihai Zamfir și Ionuț Marin în această tranzacție.”, a declarat Marian Dinu, Country Managing Partner.

„Mulțumim grupului Abris Capital, lui Adrian, Mihai și Ionuț pentru încrederea pe care ne-au acordat-o și pentru că am lucrat împreună ca o echipă.”, a adăugat Oana-Duțu Buzura, Counsel.

Tranzacția este condiționată de aprobarea Consiliului Concurenței.

Despre Abris Capital Partners

De mai bine de zece ani, profesioniștii de capital privat de la Abris lucrează împreună, uniți de o viziune comună și de valori etice, pentru dezvoltarea responsabilă a capitalului investitorilor și pentru a obține cele mai bune rezultate, prin dezvoltarea companiilor din portofoliu în cele mai importante afaceri ale viitorului.

Echipa internațională Abris – cu sediul la Varșovia, București, Nicosia și Marea Britanie – se mândrește cu parteneriatul cu antreprenori extraordinari și cu sprijinirea eforturilor lor comerciale.

Despre DLA Piper

DLA Piper este o firmă globală de avocatură cu prezență în 40 de țări. DLA Piper conduce de mulți ani de zile clasamentele globale si europene in ceea ce privește numărul de tranzacții M&A încheiate. Biroul din România a fost înființat în 2008 și are peste 50 de avocați și consultanți fiscali cu experiență considerabilă în toate sectoarele economice. Echipa de avocați ai DLA Piper caută să fie un lider al pieței în ceea ce privește calitatea serviciilor, având în același timp o abordare profund umană, bazată pe o bună înțelegere afacerii clienților și a provocărilor cu care aceștia se confruntă.

Pentru mai multe informaţii:

Titus Percea, Senior Marketing Manager, DLA Piper, +40 372 155 864, titus.percea@dlapiper.com

Simona Boicu, Marketing and Business Development Manager, DLA Piper, +40 372 155 854, simona.boicu@dlapiper.com

Note pentru redactori:

1. DLA Piper este o firmă internaţională de avocatură cu birouri în peste 40 de ţări din Europa, Statele Unite ale Americii, Asia-Pacific si Orientul Mijlociu, care oferă servicii de asistență juridică pentru clienţii săi din întreaga lume. DLA Piper deține un birou local în România, din noiembrie 2008, și are o echipă de peste 50 de avocați și consultanți fiscali cu pregătire și experiență internațională.

2. Pentru mai multe informaţii despre organizaţia şi serviciile noastre, vă invităm să vizitaţi website-ul www.dlapiper.com

Sus
Translate »