ARENA Constructiilor
Oferte locuri de munca top

Doi ofertanti pentru proiectarea lucrarilor la Castelul Banffy

Doi ofertanti s-au inscris in cadrul procedurii de atribuire a contractului ce are ca obiect Servicii de proiectare, inginerie si asistenta tehnica privind proiectul cu finantare europeana “Restaurarea, conservarea si punerea in valoare a ansamblului monument istoric castel Banffy, sat Rascruci, comuna Bontida, judetul Cluj”.
Vom face tot ceea ce tine de noi pentru ca procedurile sa se deruleze cat mai rapid si eficient posibil”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
In perioada imediat urmatoare se va desfasura procesul de evaluare a ofertelor depuse de catre cele doua entitati, respectiv Asocierea Ektra Studio SRL – K&K Studio De Proiectare SRL – Arh. Service Guttmann&Comp SRL si ofertantul unic SC Rheinbrucke SRL, in vederea stabilirii castigatorului licitatiei deschise.
Valoarea estimata pentru achizitia serviciilor de proiectare si asistenta tehnica din partea proiectantului este de 712.685,86 de lei fara TVA, durata preconizata a proiectului fiind de 27 de luni.

Criteriul de atribuire a contractului, potrivit caietului de sarcini intocmit in acest sens, este cel mai bun raport calitate – pret. In cadrul evaluarii ofertelor vor fi, astfel,  urmarite, pretul propus, demonstrarea unei metodologii adecvate de implementare a contractului precum si o planificare a resurselor umane si a activitatilor si, nu in ultimul rand, experienta suplimentara a expertilor – cheie.
Judetul Cluj, prin Consiliul Judetean Cluj, este beneficiarul Proiectului ,,Restaurarea, conservarea si punerea in valoare a ansamblului Monument istoric Castel Banffy, sat Rascruci, comuna Bontida, jud. Cluj”, finantat in cadrul Programului Operational Regional 2014 – 2020, Axa prioritara 5: imbunatatirea mediului urban si conservarea, protectia si valorificarea durabila a patrimoniului cultural.

Valoarea totala a proiectului este de 19.972.586,04 lei cu TVA, contributia proprie a Consiliului Judetean Cluj fiind in valoare de 390.520,74 de lei.
Prin intermediul acestui proiect se urmareste punerea in valoare a ansamblului monument istoric prin schimbarea functiunii castelului din scoala (ultima functiune a cladirii) in Centru Cultural cu standarde ridicate de finisare si dotare.

In acest scop, s-a propus realizarea unui Centru cultural reprezentativ pentru judetul Cluj, prin restaurarea cladirii si a zonei aferente, cu realizarea unor functiuni care sa permita organizarea unor evenimente culturale, precum si deschiderea castelului pentru vizitarea de catre publicul larg.
Suprafata terenului ce apartine castelului este de 56.128 mp, din care 644 de mp sunt ocupati de castelul Banffy, iar 691 de mp (313 mp + 353 mp + 25 mp)  de cladirile adiacente.

 

Citiți și:

13 mil euro pentru retele de apa si canalizare

Parcare subterana cu aproape 600 de locuri, in pregatire

Nou parc logistic, pe un teren de 4 ha

 

 

 Cititi revista ARENA Constructiilor nr 2/ aprilie 2018cop-1-mare

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 1/martie 2018

ac1-mare

 

Sus
Translate »