Oferte locuri de munca top

Doua cladiri si rotonda Aeroportului Baneasa intra in reabilitare

Două clădiri, împreună cu Rotonda Aeroportului Internațional București Băneasa – Aurel Vlaicu (AIBB-AB) vor intra în procesul de reabilitare și refuncționalizare. În acest sens, ieri a fost semnat contractul pentru refuncționalizarea clădirilor A, B și Rotondă.

Contractul de servicii privind elaborarea proiectului de execuție (DTAC, DTOE, PT+DDE), inclusiv asigurarea asistenței tehnice de către Proiectant pe perioada execuției lucrărilor și în perioada de garanție, precum și execuția lucrărilor de ”Reabilitare și refuncționalizare a interioarelor clădirilor A, B și Rotondă de la Aeroportul Internațional București Băneasa – Aurel Vlaicu (AIBB-AB)” a fost atribuit Asocierii SC Bog’Art SRL (lider de asociere) – SC UTI Grup SA (asociat).

Valoarea ofertată de către câștigător a fost de 55.524.200 lei, la care se adaugă TVA.

Conform contractului perioada de proiectare este de 2 luni, iar cea de execuție de 6 luni.

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, prezent la semnarea contractului, a precizat că și în cazul acestui obiectiv de infrastructură va efectua vizite pentru verificarea stadiului lucrărilor.

Totodată, acesta a reiterat că se va monitoriza cu strictețe respectarea graficului de lucru și standardele de calitate asumate de câștigătorul licitației.

 

 

 

 

Citiți și:

Ansamblu mixt cu cladiri de pana la 17 niveluri, in pregatire in Bucuresti

Amplu ansamblu multifunctional, gata de aprobare

Un dezvoltator local pregateste noi proiecte chiar daca a scazut cererea de locuinte

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/ sept 2019

Sus
Translate »