Oferte locuri de munca top

Doua drumuri expres vor intra in licitatie

Documentația aferentă procedurii de atribuire a contractului de achiziție publică pentru servicii de proiectare și execuție pentru două drumuri expres a fost trimisă de CNAIR SA către ANAP, în vederea validării.

Este vorba despre Tronsonul 4 din „Drumul Expres Craiova – Pitești” și Drumul Expres Brăila – Galați.

După finalizarea acestei etape, contractul pentru proiectare și execuție va putea fi postat pe SEAP, pentru ofertare.

Proiectare și Execuție „Drum Expres Craiova – Pitești” Tronsonul 4

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Drumului Expres Craiova – Pitești, Tronsonul 4, în lungime de 31,88 km. Viitorul Drum Expres se va desfășura pe teritoriul județului Argeș, străbătând următoarele unități administrativ-teritoriale: Lunca Corbului, Albota, Costești, Bradu, Suseni și Oarja.

Durata de realizare a acestui contract este de 36 luni, din care 12 luni pentru activitatea de proiectare și 24 luni pentru execuția lucrărilor.

Perioada de garanție a lucrărilor va fi de minimum cinci ani, aceasta putând fi majorată de ofertanți până la maximum zece ani.

Proiectare și Execuție „Drum Expres Brăila – Galați”

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Drumului Expres Brăila – Galați, în lungime de 11 km.

Durata de realizare a acestui contract este de 34 luni, din care 10 luni pentru activitatea de proiectare și 24 luni pentru execuția lucrărilor.

Perioada de garanție a lucrărilor va fi de minimum cinci ani, aceasta putând fi majorată de ofertanți până la maximum zece ani.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/ iul-aug 2019

 

Sus
Translate »