Oferte locuri de munca top

Doua oferte depuse pentru Varianta Ocolitoare Arad Est

Numai două oferte au fost depuse pentru proiectarea și execuția Variantei ocolitoare a municipiului Arad-Est., contract estimat la peste 54 milioane de euro.

Acest proiect face parte din acțiunile strategice ale Planului de Mobilitate Urbană Durabilă ale Municipiului Arad.

Finanțarea obiectivului de investiție se va realiza din fonduri externe nerambursabile prin Programul Operational Infrastructura Mare și de la bugetul de stat, prin Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Valoarea totală estimată a acestui contract este de 270.794.840 lei fără TVA.

Continua o licitatie pentru lucrari rutiere, lansata in urma cu 3 ani

Pentru acest contract au depus oferte:

* Ofertant unic: Porr Construct,

* Asociere: Mavgo Holding (lider), Drumuri și Poduri Banat S.R.L., Maxagro Center SRL.

Efectul previzionat după finalizarea proiectului este strâns legat de reorganizarea ”transportului de mărfuri cu autocamioane mari”, în special cele aflate în tranzit, ca o măsură de protecție a mediului prin reducerea impactului negativ al poluării chimice și fonice prin amplasarea traficului în zone periurbane-nerezidențiale.

Cu cat creste valoarea unor lucrari rutiere

Prin acest proiect se va construi și un pod peste râul Mureș și un pasaj peste CF 218 Timișoara – Arad, asigurându-se astfel legătura între două drumuri naționale DN 69 și DN 7.

În prezent, zona de est a Municipiului Arad este grevată de fluxurile de trafic spre și dinspre autostrada A1, DN 69, DJ 682,DJ 682C, DC 68 si DN 7.

Din punct de vedere funcțional și al traficului, obiectivul se încadrează în clasa tehnică III și va avea lungimea de 11 km.

Suprafața estimată necesară realizării lucrărilor este de circa 49 ha, din care aproximativ 45 ha în proprietate privată.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/ mai 2022

Sus
Translate »