Oferte locuri de munca top

Doua proiecte feroviare importante din zona Predeal – Brasov inainteaza

Proiectele pentru modernizarea căii ferate secțiunea Predeal – Brașov și realizarea legăturii cu Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav înaintează.

Recent a fost emis ordinul de începere a prestării serviciilor pentru contractul „Studiu de fezabilitate pentru modernizarea secțiunii feroviare Predeal – Brașov”. CFR SA a înștiinţat Asocierea Egis România SA – Egis Rail SA – Italrom Inginerie Internațională SRL asupra datei de emitere a ordinului de începere a lucrărilor începând cu data de 7 septembrie 2020.

Contractul de prestări servicii a fost semnat de ambele părţi în data de 21 august 2020. Valoarea acestuia este de 14.199.246 lei. Finanțarea este asigurată din fonduri europene.

Durata contractului este de 23 de luni.

De asemenea, ieri a fost publicat ofertantul câștigător al licitației pentru obiectivul ”Elaborarea Studiului de Fezabilitate pentru obiectivul de investiţii: Realizare conexiune feroviară cu Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav” SRCF Brașov.

Valoarea totală a contractului este de 1.200.000 lei, fără TVA. Finanțarea este realizată din fondurile proprii CNCF CFR SA.

Serviciile vor fi prestate de către societatea Baicons Impex SRL București.

În urma derulării acestui contract, sunt așteptate de la contractant Studiile de fezabilitate realizate separat pentru fiecare stație în parte.

Documentația tehnico-economică pentru acest proiect de investiții va cuprinde:

* Studiul de traseu pentru legătura la magistrala 300 în zona Bod-Feldioara pentru sporirea accesibilității și pentru realizarea unei legături directe cu Terminalul intermodal Feldioara, întocmit similar unui studiu de prefezabilitate

* Studiu privind electrificarea traseului Brașov – Bartolomeu (– Ghimbav) – stație Terminal AIBG – legătura cu magistrala 300, întocmit similar unui studiu de prefezabilitate.

 

 

 

Citiți și:

Peste 5,7 mil euro pentru construirea unei fabrici de mobila

Viitoare apartamente si spatii de birouri, in aprobare

Complex de agrement, proiect al unei firme de constructii

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/septembrie 2020

 

Sus
Translate »