Oferte locuri de munca top

Echipa multi-practică din cadrul DLA Piper a asistat Bank Leumi Israel în legătură cu încheierea acordului cu First Bank într-un timp record

DLA Piper a asistat Bank Leumi Ie-Israel B.M. în negocierile în vederea încheierii unui acord cu First Bank privind vânzarea tuturor participațiilor în filiala sa din România.

Deși acordul a necesitat consultanță complexă, a fost încheiat într-un interval de timp foarte scurt în virtutea relației de durată dintre Bank Leumi Israel și avocații DLA Piper, flexibilitatea acestora și experiența remarcabilă în tranzacții importante de pe piața din România și Europa Centrală și de Est, completate de abordarea multi-practică ce a implicat practica de M&A și cea de Finance, Projects & Restructuring.

Marian Dinu, DLA Piper Country Managing Partner, coordonatorul acestei tranzacții, a declarat: “Experiența noastră în dreptul bancar și M&A, precum și implicarea zilnică pe piață ne-au ajutat să oferim asistența dinamică necesară pe parcursul etapelor acestor negocieri. Întotdeauna ne concentrăm pe obiectivele clientului și ne străduim să inovăm pentru a le realiza în mod eficient. Echipa noastră, în special Paula Corban-Pelin și Georgiana Stan cărora aș dori să le arăt toată aprecierea mea, a lucrat fără întrerupere pentru a face tranzacția posibilă.”

“Relația excelentă pe care o avem cu echipa Bank Leumi, precum și cunoștințele solide pe care le deținem în acest sector și experiența extinsă în M&A au reprezentat ingredientele încheierii cu succes a acestei tranzacții într-un interval de timp extrem de solicitant. Suntem mândri că am asistat Bank Leumi în această tranzacție și vom colabora în continuare cu ei pentru a încheia cu succes această tranzacție”, a completat Paula Corban – Pelin, Corporate M&A Counsel.

Echipa multi-practică din cadrul DLA a fost coordonată de Marian Dinu (Country Managing Partner, distins cu titlul de Eminent Practitioner Corporate/M&A de către Chambers&Partners) și Paula Corban-Pelin (Counsel, Corporate M&A), alături de Georgiana Stan (Managing Associate, Finance, Projects & Restructuring) și Ciprian Frandes (Associate, Corporate).

Pentru informații suplimentare:

Titus Percea, Senior Marketing Manager, DLA Piper, +40 372 155 864, titus.percea@dlapiper.com

Simona Boicu, Marketing and Business Development Manager, DLA Piper, +40 372 155 854, simona.boicu@dlapiper.com

Despre DLA Piper:

  1. DLA Piper este o firmă globală de avocatură cu birouri în peste 40 de țări din Europa, America de Nord și de Sud, regiunea Asia-Pacific, Africa și Orientul Mijlociu, putând oferi astfel asistență juridică societăților din întreaga lume.
  2. DLA Piper ocupă locul #1 Global M&A în funcție de volum 2018, potrivit Mergermarket și Thomson Reuters.
  3. Pentru informații suplimentare privind DLA Piper, vizitați pagina noastră dlapiper.com.

 

Sus
Translate »