Oferte locuri de munca top

Electric Arena – Expoziție de materiale și echipamente electrice pentru profesioniști!

Vino să interacționezi cu ultimele noutăți din domeniu!

 Consolight aduce o viziune complexă, conectată la viitor, în acord cu cele mai noi tendințe din piața echipamentelor și instalațiilor electrice.

Deoarece echipa noastră crede în puterea dialogului și în importanța contactului direct cu potențialii clienti în 2019 Consolight demarează proiectul ELECTRIC ARENA.

Impreuna cu partenerul nostru, Gewiss, alegem sa realizam pasul in fata cand vine vorba de inovatie si calitate.

 GEWISS a fost fondată în 1970 și a crescut în filosofia de “dezvoltare ca un factor constant de management”: evoluția continuă a produselor, piața, structura, valoarea și comunicarea de-a lungul timpului. “Ascultarea” pieței a fost întodeauna un impuls fundamental al strategiei GEWISS, concepută pentru a percepe nevoile pieței și să anticipeze schimbările acesteia. Scopul este de a realiza un sistem de “instalare pe piața mondială” prin adoptarea a două concepte directoare: inovația și calitatea.

GEWISS este un producator de sisteme si componente pentru instalatii electrice de joasa tensiune. Dezvoltarea continua a fost misiunea care a transformat compania GEWISS intr-un furnizor international de top, pentru piata de materiale electrice, oferind solutii de ultima generatie pentru domotica, segmentul industrial si comercial sau pentru industria iluminatului. Grupul GEWISS are filiale in: Italia, Franta, Germania, Romania, Marea Britanie, Spania, Portugalia, China, Rusia, Turcia, Chile, EAU si este prezent in 80 de tari de pe intregul mapamond.

 

GEWISS ofera solutii de ultima generatie pentru case si cladiri inteligente, capabile sa satisfaca orice cerinta. Gama larga de produse de la aparataj ultraterminal – in conformitate cu standardele internationale – pana la tehnologii avansate (ZigBee, KNX, etc) ofera avantaje precum: economie de energie, confort si siguranta. Controlul diverselor aplicatii se poate realiza local sau de la distanta prin internet. Fiecare dispozitiv a fost dezvoltat cu un design special, cu forme, linii si materiale deosebite, pentru a se incadra in orice context.

 Din Aprilie 2019, Gewiss Romania are “casa” noua! Aici se imbina  culorile fascinante si finisajele deosebite ale aparatajului Chorus cu sistemul KNX si punem in practica scenarii de casa inteligenta. 

 Asadar, profitam de aceasta ocazie sa lansam invitatia celor care doresc sa testeze ambianta placuta in care tehnologia si designul italian se imbina in mod armonios, la noul showroom Gewiss.

 Adresa locatiei este: Sos. Pipera nr. 46D-46E-48, Oregon Park, Clădirea B, Etajul 4, Unitatea B.4.3.2., Sectorul 2, București – Romania.

 Gewiss Romania inseamna mai mult decat o companie de succes, inseamna daruire si implicare din partea unei echipe profesioniste. Si pentru ca toate eforturile converg catre oferirea de solutii noi, subliniem argumentele pe care le avem in vedere pentru o alegere corecta adresata atat beneficiarilor cat si specialistilor: 

  1. Alegeti o soluţie pentru instalaţia electrică pe care să o aveţi toată viaţa!
  2. Adăugati tehnologie, pentru confortul dumneavoastră!

  In concluzie, nu vor lipsi din Arena inovația și tehnologia, soluțiile inteligente, ultimele noutăți în design și echipamentele electrice.

Ești pregătit?

Te așteptăm, 16 – 17 Mai, intervalul orar 09:00 – 17:30, Bd. 1 Decembrie 1918, 1G

Intrarea este Libera.

Sus
Translate »