Oferte locuri de munca top

Exproprieri suplimentare pentru reabilitarea DN 66 Filiasi – Petrosani

Au fost declanșate procedurile de expropriere pentru amplasamentul suplimentar al lucrărilor în vederea realizării obiectivului de investiții „Reabilitare DN 66 Filiași-Petroșani km 0+000-km 131+000, sector km 93+500-km 126+000”.

Potrivit unei hotărâri de Guvern, intrată în vigoare o dată cu publicare ei în Monitorul Oficial, a fost aprobat amplasamentul suplimentar al lucrărilor și, de asemenea, s-a aprobat declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar.

Expropriator este statul român reprezentat de Ministerul Transporturilor, prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – S.A.

Totodata, a fost aprobată lista cuprinzând imobilele supuse exproprierii, situate pe raza localității Bumbești-Jiu din județul Gorj, proprietarii sau deținătorii acestora, precum și sumele individuale aferente despăgubirilor.

Sumele individuale estimate de către expropriator aferente despăgubirii pentru imobilele proprietate privată sunt în cuantum total de 29 mii lei și se alocă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor. Asfel, Mănăstire Lainici va primi suma respetivă pentru terenuri cu suprafața totală de 3.338 mp.

Sumele se virează de către Ministerul Transporturilor, în termen de cel mult 30 de zile de la data solicitării acestora, într-un cont bancar deschis pe numele Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere – S.A.

 

 

Citiți și:

Peste 3 hectare pentru dezvoltare rezidentiala

40 mil euro pentru centura unui municipiu

Un judet investeste peste 20 mil lei pentru reabilitarea drumurilor

Cine va moderniza un drum de peste 27 km

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.7/oct 2018

01

Sus
Translate »