Oferte locuri de munca top
ARENA Constructiilor

Exproprieri pentru centura rutiera a Capitalei

Au fost încheiate contractele pentru întocmirea documentațiilor în vederea exproprierii mai multor imobile pentru realizarea proiectului de lărgire la patru benzi a centurii rutiere a Municipiului București Sud într A2 km 23+600 și A1 km 55+520.
Contractele sunt pentru amenajarea a două noduri rutiere și au o valoare totală cumulată de 456.000 lei fără TVA.
Ambele proiecte sunt cofinanţate de Uniunea Europeană din Fondul de Coeziune prin POIM 2014-2020 și au ca scop întocmirea listelor cu imobilele și proprietarii afectați de amplasamentul lucrării.
Cele două proiecte pentru care au fost semnate contractele pentru întocmirea documentațiilor de expropriere sunt:
* Amenajare nod rutier CB-DN4 (Oltenița) km 29+500-km 33+190
CNAIR SA a făcut public ieri că a încheiat cu Asocierea Geo Topo SRL-SC GCT Eval SRL, contractul de prestări servicii ”Întocmire documentații cadastrale și rapoarte de evaluare în vederea dobândirii prin expropriere/transfer a imobilelor necesare realizării lucrării de utilitate publică mențioată.
Obiectivul contractului vizează achiziția de servicii pentru întocmirea documentației cadastrale și rapoartelor de evaluare în vederea dobândirii prin expropriere/transfer a imobilelor necesare realizării lucrării de utilitate piblică pentru un număr de 270 de imobile necesar a fi expropriate.
Valoarea totală a contractului este de 324.000 lei fără TVA.
Contractul are o durată de doi ani de la data semnării contractului.
* Amenajare nod rutier CB-DJ 401 (Berceni) km 33+190-km 35+600
CNAIR SA a anunțat ieri că a încheiat cu Asocierea Geo Topo SRL- GCT EVAL SRL, contractul de prestări servicii ”Întocmire documentații cadastrale și rapoarte de evaluare în vederea dobândirii prin expropriere/transfer a imobilelor necesare realizării lucrării de utilitate publică menționată.
Obiectivul contractului vizează achiziția de servicii pentru întocmirea documentației cadastrale și rapoartelor de evaluare în vederea dobândirii prin expropriere a imobilelor necesare realizării lucrării de utilitate publică pentru un număr de 110 imobile pe raza administrativ teritoriala a localităților: Beceni și Popești Leordeni, din județul Ilfov.
Valoarea totală a contractului este de 132.000 lei fără TVA.
Contractul are o durată de un an de la data semnării contractului.

 

Citiți și:

Trei companii vor demola constructii ilegale din Capitala

Documentatii in pregatire pentru un proiect de mediu, de peste 449 mil lei

Va demara construirea unui ansamblu cu blocuri de pana la 15 niveluri

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 4/ iunie 2018

Sus
Translate »