Oferte locuri de munca top

Exproprieri pentru Centura Sud si Autostrada Brasov-Oradea

La peste 2 milioane de euro se ridică valoarea exproprierilor aprobate ieri de Guvern, pentru lărgirea la patru benzi a Centurii București Sud și pentru tronsonul Mihăiești – Suplacu de Barcău, parte din autostrada Transilvania (Autostrada Braşov – Târgu Mureş – Cluj – Oradea) (liste proprietarilor le gasiti la finalul stirii).

Exproprierile pentru realizarea secțiunii 3B Mihăiești – Suplacu de Barcău vor fi realizate pe o suprafață totală de 3.054.272 mp, aferentă unui număr de 1001 de imobile proprietate private. Acestea sunt situate pe raza localităților Sânpaul, din județul Cluj și Zimbor, Sânmihaiu Almașului, Românași, Treznea și Zalău, din județul Sălaj.

Despăgubirile aferente ajung la 4.716 mii lei, iar suma va fi alocată de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor.

De asemenea, vor începe exproprierile suplimentare pentru continuarea lucrărilor de lărgire la 4 benzi a Centurii București Sud, între A2(km 23+600) și A1 (km 55+520). În plus față de exproprierile inițiale aprobate în anul 2010, vor mai fi despăgubite încă 27 de imobile. Acestea se află pe raza localităților Berceni și Popești Leordeni din județul Ilfov și a municipiului București – Sector 4.

Despăgurile se ridică la 1,3 milioane euro, echivalentul a 6,5 milioane lei, pentru o suprafață totală de 25.240 mp. Suma rezultă din rapoartele de evaluare întocmite în luna ianuarie 2021, de către experți autorizați ANEVAR.

 

Descărcați aici Listele exproprierilor

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/martie 2021

Sus
Translate »