Oferte locuri de munca top

Ferestrele Schüco combină designul și funcționalitatea

1

Costul energiei este în continuă creștere – împotriva acestui trend putem face prea puțin. Dar totuși puteți  face ceva pentru pentru a împiedica creșterea peste măsură a consumului energetic. Ați verificat vreodată izolarea termică a casei dumneavoastre ? Mai ales ferestrele mai vechi de 20 de ani se dovedesc a fi deseori zone neetanșe. Printr-o izolare eficientă se poate economisi o parte importantă din costuri. Cu ferestre Schüco se poate ajunge până la 80% – datorită celor mai moderne tehnologii.

 

 

 

Ferestrele Schüco nu oferă doar funcționalitate avansată, ele asigură și confort și estetică spațiului locuinței dumneavoastră. Având la dispoziție un sortiment variat de mânere și accesorii și o paletă coloristică foarte diversă, puteți să vă lăsați liberă creativitatea.

Dar ce trebuie să cerem de la o fereastră ?

Eficiența energetică – Potențialul de economisire este enorm!

Nu faceți compromisuri când este vorba de izolarea termică a casei.Ferestrele Schüco vă garantează cea mai mare eficiență energetică. Sigur veți avea costuri de încălzire mai mici. În plus, puteți economisi suplimentar prin ventilație punctuală. Și pentru acest lucru, Schüco are soluții.

Cu un coeficient de transfer termic între 0,8 și 1,6 W/m2K, ferestrele Schüco au cele mai bune caraceristici de izolare termică. Aceste performanțe se ating datorită construcției interne a profilului, de exemplu, la profilele din aluminiu prin mărirea suprafeței izolatorului și prin materialul special din care este acesta făcut – bare din spumă, un izolator central optimizat și un principiu inovativ de izolare a falțului ( zona de așezare a sticlei).

Ce puteți economisi ?
Pentru o casă unifamilială de 144 mp și ferestre cu suprafața totală de 26,4 mp, construită în 1980, prin înlocuirea ferestrelor cu unele în sistem Schüco AWS 90.SI+ se poate face o economie într-un an, de 51 kWh, respectiv de 730 l combustibil lichid. Această economie de combustibil lichid se exprimă și prin 2 tone de monoxid de carbon mai puțin emise în atmosferă.

În continuare, câteva sugestii pentru ferestrele dumneavoastră.

2jpg

Sistemul Schüco AWS 90.SI Green este primul sistem agrementat, pentru ferestre din aluminiu, care  substituie părţi semnificative din materialele plastice utilizate cu materiale obținute din materii prime regenerabile, în acest caz, uleiul de ricin fiind folosit în barele izolatoare. Iar acest lucru nu afectează caracteristicile de izolare termice ale ferestrei, care este chiar certificată pentru case pasive.

 

 

 

Un sistem cu profile mai mici în adâncime, Schüco AWS 70.HI oferă soluții pentru o varietate de cerințe : izolație termică bună, design atractiv, feronerie ascunsă cu acționare manuală sau mecatronică. Deschidere/închidere ușoare, întreținere minimă și durată mare de viață, iată fereastra ideala!

3-jpg

Pentru cei care consideră PVC-ul ca fiind mai prietenos pentru locuințe, există mai multe variante.

schuco

Schüco LivIng este cel mai nou sistem dezvoltat de producătorul german. Acesta vine cu mai multe noutăți constructive gândite să optimizeze atât performanțele ferestrelor – izolare termică și fonică, cât și prelucrarea eficientă.

Profilul de 82 mm, cu șapte camere,  este foarte robust, permite realizarea unor ferestre de dimensiuni mari, asigurând confortul dorit prin multă lumină naturală, izolare termică de excepție și liniște.

O gamă foarte variată de finisaje coloristice, de la imitații de lemn la culori metalizate lasă libertate deplină beneficiarului pentru definirea aspectului casei.

 

O altă soluție de ferestre din PVC, sistemul Schüco Alu Inside a constituit o premieră mondială la momentul lansării sale pe piață, construcția profilului din PVCcoextrudat cu aluminiu, eliminând armătura din oțel necesară altor sisteme. Profilul de 82 mm, multicameral, asigură izolare termică excelentă, la nivel de casă pasivă – atestată. Feronerie de sistem existentă – SchücoVarioTec garantează siguranța, iar variantele coloristice pentru finisarea profilelor sunt la fel de diverse ca la celelalte sisteme de profile din PVC Schüco.

Siguranța – pericolele trebuie să rămână în exterior

untitledSentimentul de siguranță este dat în primul rând de certitudinea de a fi protejat- de vânt și de vreme, dar și de hoți. Sistemele Schüco oferă un grad mare de siguranță, fără afectarea esteticii ferestrelor. De exemplu feroneria ascunsă Schüco AvanTec Simply Smart are un grad ridicat de protecție chiar și în echiparea standard. Pentru clase de siguranță superioare RC 2 sunt prevăzute puncte de închideri suplimentare.O variantă constructivă este mânerul cu închidere cu cheie, care are același design “clasic”al mânerelor Schüco.

untitled

 

Confortul !

calitate

Gradul de confort al oricărei locuinței poate crește considerabil prin automatizare. Fereastra, oricât de mare, se poate deschide și închide prin apăsarea unui buton sau taste. Și apoi, în câteva secunde se poate verifica dacă toate sunt închise. Schüco are o multitudine de soluții de automatizare dedicate construcțiilor rezidențiale. De exemplu, supravegherea stării ferestrelor (închis/deschis), automatizarea ventilării naturale pe timpul nopții sau reglarea umbririi.  Senzori de vânt pot comanda închiderea ferestrelor în cazul unei furtuni. Aceste tehnologii inserate în ferestre au ca efect, pe lângă confort, diminuarea consumului energetic. Pentru aerisirea naturală a încăperilor există acum soluții fără deschiderea ferestrei propriu-zise. De exemplu Schüco Vento Therm, un sistem care se integrează în fereastră și face un schimb de aer controlat, cu recuperare de căldură, cu fereastra închisă.

Design individualizat pentru fiecare casă

Ferestrele pot fi cartea de vizită a oricărei case. Ferestrele din sisteme Schüco îmbină funcționalitatea și estetica. Tehnologia avansată de producție a profilelor și de fabricație a ferestrelor împreună cu diversitatea formelor și a culorilor ce se  pot alege au ca rezultat final ferestre frumoase, fiabile și durabile.

Detalii despre sistemele și serviciile noastre pe www.alukoenigstahl.ro

Sus
Translate »