Oferte locuri de munca top

Fiscul scoate la vanzare un teren din Ciolpani

Fiscul scoate la vânzare un teren intravilan arabil cu suprafaţa de 2.500 mp, situat în  comuna Ciolpani, județul Ilfov. A doua licitație pentru vânzarea acestui teren – tarla 32, parcela 313/13, zona DN1, va avea loc pe 30 octombrie la  sediul ANAF din Bucureşti, str. Lucreţiu Pătrăşcanu, nr. 10.

Preţul de evaluare este de 112.471 lei (exclusiv TVA), diminuat cu 25% pentru a doua licitaţie.

Terenul aparține Sal Val Spirit S.R.L. cu domiciliul fiscal in Bucuresti, sector 3, str Ion Nistor, nr. 2. Acest terenul grevat de sechestru, creditor Administratia Sector 3 a Finanţelor Publice.

Cei interesaţi în cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop şi până la acel termen să prezinte oferte de cumpărare. Pentru participarea la licitaţie ofertanţii depun, cu cel puţin o zi înainte de data licitaţiei, respectiv până în ziua de 27.10.2017, documente precum: oferta de cumpărare, dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei, copiile actelor de identitate, declaraţia pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul şi alte acte necesare.

Oferta de cumpărare poate fi depusă direct la Registratura Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Ilfov din Str. Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 10 sau transmisă prin poştă.

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa la sediul ANAF sau la numărul de telefon 021.340.16.00, interior 228.

 

 

Revista – Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia octombrie (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

Newsletter – Primesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

 

 

Sus
Translate »