ARENA Constructiilor
Oferte locuri de munca top

Forma finala a Regulamentului privind controlul calitatii in constructii

După ce a fost aprobat săptămâna trecută de Guvern, prin hotărârea nr. 492/2018, Regulamentul privind controlul de stat al calității în construcții, a ajuns și în Monitorul Oficial (document atașat mai jos).

Prevederile hotărârii sunt obligatorii pentru toți factorii implicați în procesul de construire, oricare ar fi sursa de finanțare sau forma de proprietate.

Hotărârea intră în vigoare la 60 de zile de data publicării în Monitor.

La data intrării în vigoare a acesteia, HG nr. 272 din 28 iulie 1994, va fi abrogată.

Regulamentul stabilește cadrul normativ general, obiectivele, conținutul, organizarea și modul de exercitare a controlului de stat privind calitatea în construcții.

Controlul de stat al calității în construcții se aplică tuturor construcțiilor, inclusiv instalațiilor aferente acestora, indiferent de forma de proprietate, destinație, categorie și clasă de importanță sau sursa de finanțare, cu excepția locuințelor unifamiliale parter și anexelor gospodărești din proprietatea persoanelor fizice, situate în mediul rural și în satele aparținătoare municipiilor și orașelor, precum și construcțiilor provizorii și lucrărilor de construcții care se pot executa fără autorizație de construire sau desființare, după caz, potrivit legii.

 

Descărcați aici Regulamentul privind controlul de stat al calității în construcții:

 

 

 

 

 

 

Citiți și:

Ce constructor va realiza retele de apa de 33 mil euro

A fost stabilit constructorul pentru modernizarea a 37 km de drum judetean

Un important monument istoric va fi refunctionalizat

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr.5/iul-aug 2018

coperta-ac5

Un comentariu;

Sus
Translate »