RESIDEO

Fost secretar de stat, nou director de constructii la CTP Romania

Noul director de construcții ce va supraveghea desfășurarea proiectelor de dezvoltare parcuri logistice și industriale ale CTP în întreaga țară a fost secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene și responsabil pentru Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), potrivit anunțului făcut de companie.

Numit în funcția de director de construcții pentru România, Emanoil Dascălu va fi responsabil de gestionarea tuturor activităților de construcție derulate de CTP în România

Acesta are o experiență vastă în management pe segmentul de construcții și s-a ocupat de proiecte în toate segmentele pieței de real estate, coordonând anterior dezvoltarea unei rețele de depozite, hypermarketuri și clădiri de birouri.

Cariera impresionantă a lui Emanoil Dascălu se întinde pe 20 de ani și include poziții importante în companii locale și internaționale, dar și activități de consultanță pentru administrația publică în domeniul legislației infrastructurii.

Între 2003 și 2005, a fost consultantul Directorului General al Aedificia Carpați. Timp de aproape șapte ani a fost Directorul companiei de retail Kaufland România, unde s-a implicat intens în dezvoltarea și implementarea standardelor de construcție, alături de departamentul internațional.

În perioada 2011 – 2013, Emanoil Dascălu a fost reprezentantul Kaufland România la Consiliul Investitorilor Străini, ca membru al comitetului de infrastructură și membru al Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germană.

Printre alte proiecte importante în care Emanoil Dascălu s-a implicat, se află renovarea uzinei Ford Engine din Londra.

Emanoil Dascălu a absolvit cursurile Universității de Inginerie în Construcții din orașul german Regensburg și își începe activitatea în funcția de Director de Construcții al CTP Romania, săptămâna aceasta.

Echipa CTP România are, în acest moment, 60 de membri care sunt implicați în întregul ciclu al dezvoltării de proprietăți, de la achiziția terenului, până la construcție, finanțare și administrarea proprietăților.

 

Citiți și:

Trei drumuri si un pod vor fi reabilitate cu peste 130 mil lei

 

Cu peste 38 mil euro un municipiu isi va reconfigura spatiile publice

Planul lucrarilor pe drumurile dintr-un judet

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor

 ARENA Constructiilor nov – dec 2017 (click aici)coperta-ac8-mare  ARENA Constructiilor , oct 2017  (click aici) coperta-ac7

 

Sus
Translate »