Erdbewegung-Osteuropa

Francezii au teren pentru dezvoltari imobiliare in Constanta

Ca parte a planurilor sale strategice de dezvoltare a centrului Tom Constanța în următorii ani, grupul francez de real estate Catinvesta achiziționat o suprafață de 2,5 hectare de teren. Această rezervă de teren va asigura creşterea viitoare a suprafeței totale închiriabile a centrului comercial cu încă 40.000 metri pătrați de spații de retail și pentru birouri. Dar, într-o fază ulterioară de extindere care nu a fost anunțată încă. Deocamdată, francezii au finalizat prima etapădin planul de extindere a centrului comercial Tom Constanța. Centrul a fost extins cu o suprafață de 3.500 metri pătrați, printr-o investiție de aproximativ 3 milioane de euro, potrivit oficialilor companiei.

Centrul comercial Tom a fost deschis în 2006, cu o suprafață totală închiriabilă de 48.000 de metri pătrați. După extindere, această suprafață a ajuns la 51.500 metri pătrați.

Jibril Semour, director general al Catinvest Eastern Europe, cu sediul central la București a declarat că prima fază de extindere vine după o altă investiție mare, de aproape 2 milioane de euro, pentru modernizarea TOM Carrefour, finalizată în 2017. ”Vom continua să investim și pe viitor”, a spus Jibril Semour.

Catinvest Eastern Europe deține și operează 6 centre comerciale din România, Ungaria și Cehia, cu o suprafață închiriabilă totală de peste 275.000 de metri pătrați.

Pe piața locală, Catinvest Eastern Europe a intrat în anul 2003 și are în proprietate centrele comerciale Esplanada și Orhideea din București, Tom din Constanța și Electroputere Parc din Craiova.

 

 

Citiți și:

Vara aceasta incepe construirea a 4 blocuri in Sectorul 1

Un proiect ce va cuprinde blocuri cu 11 etaje va fi vandut dupa obtinerea autorizatiei

Cat costa manopera in constructii, in Capitala

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/ iunie 2019

Sus
Translate »