Oferte locuri de munca top

Furnizorul de GPL al familiei Borcea preia Panebo Gaz

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin Gaspeco L&D SA, preia compania Panebo Gaz SRL.

Gaspeco L&D SA face parte din grupul de societăţi controlat de Elena Borcea, mama lui Cristian Borcea, şi de Corneliu Gâdoiu. Compania desfăşoară activităţi în domeniul GPL, având livrări atât pe teritoriul  României, cât şi în afara acesteia, pe următoarele segmente de activitate: îmbuteliere şi distribuţie GPL în butelii; distribuţie GPL vrac; distribuţie GPL pentru utilizare drept carburant auto; comercializarea de GPL cu ridicata.

Panebo Gaz SRL este deţinută în prezent de Constantin Rizescu, având ca principală  achiziţionarea de materie primă (GPL pentru aragaz de la furnizori interni şi importatori), îmbutelierea GPL în recipienţi şi distribuirea către clienţi finali de pe teritoriul României prin reţeaua proprie şi prin distribuitori.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie supusă controlului Consiliului Concurenţei .

Consiliul Concurenţei va evalua această operaţiune în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

 

 

 

Citiți și:

Viitor sediu de birouri in Bucuresti

Ansamblu rezidential, in curs de autorizare in Capitala

A fost autorizata a treia etapa a unui mare proiect rezidential

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/ sept 2019

Sus
Translate »