RESIDEO

Gama de laptopuri Clevo aduce accesibilitate gaming-ului (P)

Una dintre marile probleme ale gaming-ului de performanță este costul ridicat al componentelor. Suntem ademeniți de fiecare dată cu statistici impresionante ale elementelor ce alcătuiesc o unitate centrală. De fiecare dată, aceste statistici vin cu un cost pe măsură, așa că gamerul începător se află într-o poziție delicată – imposibilitatea de a-și urma visul. Aici intervin brand-urile accesibile, precum gama de laptopuri Clevo.

De ce laptopuri Clevo?

De ce laptopuri și nu o unitate centrală? Pentru că, în majoritatea cazurilor, bugetul limitat îndeamnă la un produs care să facă mai mult decât gaming. Iar printre primele utilități în afară de gaming se află portabilitatea. Posibilitatea de a lua laptopul cu tine și de a exersa de oriunde încântă foarte mult. Binențeles, un astfel de laptop te va ajuta și la cursuri.

Problema costurilor

Vei zice că există foarte multe brand-uri care oferă laptopuri de gaming, însă principala lor problemă se leagă tot de cost. Avantajul oferit de gama de laptopuri Clevo constă în posibilitatea de alege un model ce pornește de la aproximativ 2500 de lei. În funcție de bugetul pe care îl ai la dispoziție, vei putea selecta modele care să îți ofere maximul de performanță.

Sub nicioformă nu trebuie să îți faci speranțe că laptopurile din această categorie îți vor oferi performanțe similare cu modele care sunt de 4 ori mai scumpe. Rareori ajungem să ne bucurăm de lucruri gratuite, iar gama de laptopuri Clevo subliniază acest lucru.

Gama de laptopuri Clevo mizează pe preferința utilizatorilor de a avea o experiență de joc cât mai fluidă, în detrimentul graficii duse la extrem. Deși nu pare o soluție atractivă, acest compromis este foarte eficient în cazul în care descoperi că gaming-ul nu te atrage. În cele din urmă, rămâi cu un laptop foarte capabil, dispus să ruleze toate aplicațiile zilnice.

Problema actualizărilor hardware

Laptopurile nu sunt cunoscute pentru flexibilitate. Cele mai multe dintre ele au ajuns să fie fabricate fără opțiuni de actualizări hardware, pentru a fi cât mai portabile.

Laptopurile de gaming nu au căzut în această capcană și permit utilizatorilor opțiuni decente de upgrade. În cazul gamei de laptopuri Clevo, dacă pornești de la opțiunea de bază, vei putea actualiza memoria RAM și hard drive-ul (un SSD va face minuni).

Avantajul unităților centrale rămâne modularitatea totală. Practic, orice componentă poate fi schimbată – de la placa de bază, la sistemul care luminează pe timp de noapte. Însă laptopuri precum cele din gama Clevo rămân o soluție foarte bună, atunci când bugetul tău este limitat.

Sus
Translate »