Oferte locuri de munca top

Gran Via Real Estate cumpără un teren pe strada Fabrica de Gheață, în vecinătatea autostrăzii urbane

Dezvoltatorul de origine spaniolă Gran Via Real Estate anunță achiziția unui nou teren, localizat pe strada Fabrica de Gheață, în imediata vecinătate a Autostrăzii Urbane.

Noul teren în suprafață de 2.395 mp ne va permite construcția unui proiect, de 90 de apartamente, pentru care plănuim să începem construcția în acest an, cu termen de livrare 24 de luni de la debutul lucrărilor”, spune Antoanela Comșa, General Manager, Gran Via România.

Noul proiect va pune pe piață apartamente cu două și trei camere, cu vedere directă la lacul și parcul Plumbuita. Datorită proximității față de Autostrada Urbană, noul proiect va fi o alternativă accesibilă de locuire pentru cei care vizează zona Aviației.

 

DESPRE GRAN VIA:  Gran Via are un istoric de 15 ani pe piața românească, specializându-se în reconversia unor foste loturi industriale în proiecte rezidențiale, ce au schimbat în bine fața orașului. Dezvoltatorul a finalizat în București peste 2.000 de apartamente în proiecte precum Gran Via Park, Timișoara 58 (ambele în sectorul 6 al Capitalei) și Aviației Apartments, în sectorul 1. În Constanța, dezvoltatorul are în construcție ansamblul Gran Via Marina, lângă mall-ul Vivo!, la 10 minute de stațiunea Mamaia. Mai multe informații pe www.granvia.ro

Sus
Translate »