BERGERAT

Grupul Futureal iese din ParkLake si se concentreaza pe dezvoltarile rezidentiale, prin divizia Cordia

Mauricio Mesa Gomez, CEO Cordia România

Grupul Futureal a iesit din proiectul de retail ParkLake, pentru 19 milioane de euro. Futureal a participat la dezvoltarea Park Lake prin finanțarea Caelum Development, companie care deține 50% din centrul comercial, dezvoltat împreună cu Sonnae Siera.

Grupul Futureal a anunțat că se va concentra în România pe dezvoltările rezidențiale, prin divizia Cordia. Aceasta a anunțat recent un program de investiții în valoare de 50 de milioane de euro pentru următorul an de activitate, parte din planul de afaceri pe termen lung pentru piața locală. Compania intenționează să livreze pe piața din București circa 500 de apartamente pe an, destinate segmentelor medium și medium-high.

”Vedem un potențial semnificativ în piața de real-estate din România, pentru care am gândit un program de investiții pe termen lung ”, a declarat Gábor Futó, fondator al Futureal Group.

Recent, Cordia România a anunțat demararea dezvoltării Parcului20, un ansamblu rezidențial cu 469 de apartamente situat în zona Expoziției din nordul Bucureștiului. Acesta presupune o investiție de circa 40 de milioane de euro, care urmează să fie derulată pe durata a trei ani. Prima fază a complexului constă în 260 unități, a căror dezvoltare va începe până la sfârșitul acestui an, termenul de predare fiind septembrie 2020.

„Bugetul pentru investiții al Cordia România pentru următorul an de activitate se ridică la 50 de milioane de euro. Din acesta, o parte va merge spre dezvoltarea ansamblului rezidențial Parcului20, iar o altă parte este destinată altor activități investiționale, printre care și achiziția de noi terenuri. Am achiziționat deja trei terenuri pe care inteționăm să construim 1.300 de apartamente în anii următori. Suntem în discuții avansate pentru alte două terenuri în zona de centru-nord a Bucureștiului. Ritmul de dezvoltare al Cordia România este de a livra 500 de apartamente pe an”, declară Mauricio Mesa Gomez, CEO Cordia România.

Obiectivul major al Cordia România este să devină principalul dezvoltator regional de proiecte rezidențiale și să își extindă activitatea prin realizarea unor proiecte sustenabile care să pună în valoare comunitățile locale existente.

 

 

Citiți și:

Cele mai mari proiecte imobiliare ale anului 2019

18 mil euro in plus pentru un important obiectiv de investitii

Au fost autorizate o cladire de birouri si un bloc cu 9 niveluri

Oferta reevaluata pentru un contract de peste 26 mil euro

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

 

Sus
Translate »