Oferte locuri de munca top

Hale industriale de 48 mil euro, finantate de CEC Bank

CEC Bank a anuțat că a acordat o finanțare de circa 48 milioane de euro firmei  MG TEC Industry. Scopul finanțării este  înființarea unei unități de producție pentru fabricarea produselor absorbante, de uz gospodăresc și igienico-sanitare, din celuloză și maculatură.

Tranzacția vizează realizarea unor hale industriale și achiziționarea de active corporale noi: utilaje, mașini și instalații tehnice de producție și laborator.

Societatea MG TEC Industry este beneficiara unui acord de finanțare emis de Ministerul Finanțelor Publice în baza schemei de ajutor de stat. Valoarea totală, fără TVA, a proiectului este de circa 80 milioane de euro, din care ajutorul de stat este de aproape  32 milioane euro.

Proiectul urmează să fie implementat în regiunea de dezvoltare Nord-Vest, în municipiul Dej, județul Cluj, fiind unul dintre cele mai importante proiecte dezvoltate de antreprenori români și finanțate în baza schemei de ajutor de stat.

„Conform misiunii asumate, CEC Bank continuă să susțină proiectele românești care contribuie la dezvoltarea economică, la crearea și menținerea locurilor de muncă. Credem cu tărie în capacitatea de producție autohtonă și suntem siguri că acest proiect va deveni o poveste de succes nu doar la nivel regional, ci și național”, a declarat domnul Laurentiu Mitrache, director general – presedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank.

 

 

Citiți și:

Cum va fi extins un important aeroport din tara

Sume imense pentru reabilitarea termica a blocurilor din Capitala

A fost autorizata construirea a 130 apartamente

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.1/ martie 2019

 

Sus
Translate »