Oferte locuri de munca top

Impact isi infiinteaza noi firme

Două noi firme pentru dezvoltarea de proiecte imobiliare și intermedieri financiare vor fi înființate de Impact Developer& Contractor, ca parte a strategiei sale de creștere a afacerilor. Mai mult, pentru perioada următoare compania pregătește și obţinerea de fonduri  suplimentare, finanţare prin emisiune de obligaţiuni. De asemenea, are în vedere răscumpărarea acţiunilor proprii.

Conducerea societăţii a aprobat la începutul acestui an înfiinţarea firmei Bergamont Developments SRL la care să fie acţionar majoritar. Firma are ca obiect principal de activitate dezvoltarea imobiliară și a fost înfiinţată pentru realizarea unui proiect. Impact deţine 99% din capitalul social al firmei. Administratorul noii societăţi este Gabriel Vasile.

Viitorul ansamblu imobiliar dezvoltat de Bergamont va avea o suprafaţă de 63 de mii mp construiţi și va fi realizat pe un teren de 22 de mii de mp din București. “Terenul face obiectul unei promisiuni bilaterale de vânzare – cumpărare, în baza căreia a fost achitată suma de 1,1 mil euro; procesul de achiziţie ar trebui finalizat în ultima parte a lunii iulie 2017. “

Cealaltă firmă înfiinţată de Impact se numește Impact Finance& Developments SRL și are ca obiect principal de activitate activităţi auxiliare intermedierilor financiare, exclusiv activităţi de asigurări și fonduri de pensii. Rolul acestei firme este să ofere clienţilor cele mai bune soluţii de finanţare. Firma este condusă de Bogdan Nicolae Geantă.

Săptămâna aceasta acţionarii Impact au aprobat emisiunea de obligaţiuni având o valoare nominală totală de 25 de milioane de euro sau echivalentul acestei sume cu o scadenţă de până la șapte ani. Acestea vor fi distribuite în una sau mai multe emisiuni. De asemenea s-a aprobat constituirea oricăror tipuri de garanţii și ipoteci asupra activelor imobiliare ale societăţii pentru garantarea obligaţiior oricăror societăţi afiliate.

În următoarea perioadă Impact va putea să răscumpere până la 7 milioane de acţiuni proprii reprezentând cel mult 2,52% din capitalul social subscris. Valoarea agregată a programului de răscumpărare este de până la 10,5 milioane de lei și are o durată de desfășurare de 24 de luni.

 

 

Revista Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia iunie 2017 (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus
Translate »