Oferte locuri de munca top

In licitatie, lucrari de aproape 170 mil euro

Lucrările pentru renovarea și reabilitarea mai multor clădiri din Capitală sunt estimate la

aproape 170 milioane de euro. Aceasta este valoarea acordului cadru, pentru atribuirea căruia a fost lansată astăzi o licitație deschisă, de către edilii Sectorului 4 din București. Finanțarea va fi asigurată din fonduri bugetare.

Acordul cadru include lucrări de modernizare, reparații, reabilitare, consolidare, dar și lucrări de construire.

Pentru demararea acestora, Direcția de Administrare a Unităților de Învățământ Sector 4 urmează să atribuie contractul de lucrări ’’Acord-cadru de lucrari de investiții, de modernizare, reparații, reabilitare, consolidare, instalații și construire la obiectivele/clădirile aflate în administrarea Sectorului 4 al Municipiului București li a Direcțiilor descentralizate”.

În cadrul licitației a cărei valoare totală estimată este de 788.387.947,74 lei, fără TVA, contractele vor fi atribuite după criteriul ”prețul cel mai scăzut”.

Durata contractului este de 4 ani.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 5 martie 2019.

Ofertanții trebuie să demonstreze că cifra de afaceri anuală totală în fiecare dintre exercițiile financiare aferente anilor 2015, 2016 si 2017 a fost de minim 78.000.000 lei.

Autoritățile contractante care se asociază pentru realizarea în comun a acestei achiziții sunt: Direcția de Administrare a Unităților de Învățământ Sector 4 – Lider de asociere, alături de Sectorul 4 al Municipiului București,  Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale Sector 4, Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Sector 4, Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Sector 4, Direcția de Mobilitate Urbană Sector 4, Direcția Piețe și Gestionare Activități Comerciale Sector 4.

 

 

Citiți și:

Viitor turn cu spatii de birouri in centrul Bucurestiului

Va incepe construirea a 195 apartamente in zona de nord a Capitalei

Un mare producator pregateste construirea mai multor blocuri

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

Sus
Translate »