Oferte locuri de munca top

In miezul verii s-a lucrat mai putin in constructii decat anul trecut

În luna iulie a acestui an, față de luna iulie a anului trecut, volumul lucrărilor de construcţii a fost mai mic cu circa 15%, ca  serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, potrivit celor mai recente date anunțate de Institutul Național de Statistică.

Scăderea este reflectată la lucrările de construcţii noi cu 20,3% şi la lucrările de întreţinere şi reparaţii curente cu 15%. S-au înregistrat creşteri la lucrările de reparaţii capitale cu 1,6%.

Pe obiecte de construcţii, volumul lucrărilor de construcţii a scăzut astfel: clădirile rezidenţiale cu 36,8%, clădirile nerezidenţiale cu 15,4% şi la construcţiile inginereşti cu 4,5%.

Perioada ianuarie – iulie

Volumul lucrărilor de construcţii a scăzut cu 1,7%, ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, pe perioada primelor șapte luni ale acestui an comparativ cu perioada similară a anului trecut.

Pe elemente de structură s-au înregistrat scăderi la lucrările de construcţii noi cu 4,2%. Creşteri au fost la lucrările de întreţinere şi reparaţii curente cu 6,1% şi la lucrările de reparaţii capitale cu 1,3%.

Pe obiecte de construcţii, volumul lucrărilor de construcţii a scăzut la clădirile rezidenţiale cu 26,8%. Creşteri s-au înregistrat la construcţiile inginereşti şi la clădirile nerezidenţiale cu 11,3%, respectiv cu 4,1%.

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr.6/sept 2018

Sus
Translate »