Oferte locuri de munca top

In Prelungirea Ghencea ar putea fi amenajat un parc

Pe terenul fostelor Sere Militari din București ar urma să fie amenajat un parc, acest proiect fiind prevăzut în planul de modificare a Planului de Urbanism Zonal al Sectorului 6.

Locuitorii zonei Prelungirea Ghencea, din sector 6, au transmis Municipiului București mai multe solicitări prin care și-au manifestat dorința ca în zona Prelungirea Ghencea să fie amenajat un parc, pentru îmbunătățirea calității aerului ambiental cu scopul creșterii gradului de satisfacție a cetățenilor.

Reprezentații PMB au analizat zona respectivă și au constatat că terenurile proprietatea statului, aveau destinația de sere și se află în administrarea Agenției Domeniilor Statului. S-a constatat că există suprafețe de teren pentru care nu s-au făcut propuneri de puneri în posesie/nu sunt proprietăți private pe aceste suprafețe de teren și, prin urmare, este posibilă amenajarea unui parc.

Pentru realizarea acestui parc este necesar ca pentru terenurile respective să se întreprindă demersurile necesare către Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților, Instituția Prefectului, Oficiu de Cadastru și Publicitate Imobiliară București și Primăria Sectorului 6.

Consiliul General al Capitalei va avea pe ordinea de zi a ședinței din această săptămână aprobarea proiectului de hotărâre privind realizarea obiectivului de investiții parc – Prelungirea Ghencea.

 

 

Citiți și:

Ansamblu cu locuinte si spatii comerciale, aprobat in zona centrala a Bucurestiului

Peste 58 mii mp scd intr-o viitoare fabrica

Peste 12 mii mp de noi spatii de depozitare, in portofoliul unui cunoscut dezvoltator

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus
Translate »