Oferte locuri de munca top

Inca 15 km drumuri judetene primesc fonduri europene

Peste 15 km de drumuri județene vor fi reconstruite/ modernizate și conectate la TEN-T cu bani din fonduri europene.

Aceasta ca urmare a faptului că a fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul de modernizare a infrastructurii rutiere de drum județean dintre localitățile Focșani-Golești, Vârteșcoiu-Odobești, din judetul Vrancea.

Proiectul are valoarea totală de aproape 47 milioane lei, din care peste 39 milioane reprezintă fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeană.

Acesta are ca obiectiv principal creșterea nivelului de accesibilitate a orașului Odobești și a comunelor Golești, Cotești, Cîrligele, Câmpineanca și Vârteșcoiu la rețeaua TEN-T – drum european E 85, prin reabilitarea și modernizarea drumului județean DJ 205C.

Astfel, în cadrul lucrărilor de investiții care se vor desfășura pe parcursul a 58 de luni, peste 15 km de drumuri județene vor fi reconstruite/ modernizate, ceea ce va asigura, la finalul lucrărilor, accesul a peste 29 mii persoane la infrastructura rutieră modernizată.

De un drum modernizat și de reducerea semnificativă a timpului de transport vor beneficia nu doar locuitorii din zona și participanții la trafic, ci și agenții economici din zona traversată de drumul județean DJ 205C.

Proiectul este finanțat prin POR 2014-2020, Axa prioritară 6 – Îmbunătățirea infrastructurii rutiere de importanță regională, Prioritate de investiții 6.1 – Stimularea mobilității regionale prin conectarea nodurilor secundare și terțiare la infrastructura TEN-T, inclusiv a nodurilor multi-modale.

 

cop1

 

Revista – Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia septembrie (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

Newsletter – Primesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus
Translate »