Oferte locuri de munca top

Inca doua ansambluri rezidentiale vor fi dezvoltate in nordul Bucurestiului

După ce s-a lansat anul trecut în activitatea de dezvoltare imobiliară cu un proiect rezidenţial premium, Nordis intră acum şi pe segmentul rezidenţial pentru clasa medie cu două noi proiecte: Nordis Residence – Otopeni Garden și Nordis Residence – Grant Home.

Cele două proiecte vor fi de tip boutique şi vor avea un număr redus de apartamente, de două și trei camere.

Nordis Residence – Otopeni Garden este un proiect rezidenţial situat în apropierea Primăriei Otopeni, lângă limita de nord a Capitalei. Cele 35 de apartamente care alcătuiesc imobilul au câte două sau trei camere. Ansamblul, construit pe un teren cu o suprafață de 1.800 mp, va avea grădină proprie, loc de joacă, saună şi sală de fitness. Preţurile încep de la 49.000 euro + TVA pentru un apartament cu două camere.

Nordis Residence – Grant Home se construieşte în zona Podului Grant. Imobilul este format din 24 de apartamente de două camere, locuri de parcare în garajul subteran, saună şi sală de fitness. În cadrul ansamblului vor fi folosite elemente “verzi”: corpuri de iluminat cu LED pentru spaţiile comune şi garaj, panouri solare, termoizolaţie cu eficienţă energetică superioară. Preţurile pornesc de la 59.000 euro+TVA pentru un apartament cu 2 camere.

Totodată, Nordis are în pregătire şi cel de al patrulea proiect, de această dată pe segmentul premium. „Până la sfârșitul anului vom anunţa al patrulea proiect Nordis Residence, care va fi însă poziţionat pe segmentul premium,  aşa cum a fost şi primul, lansat anul trecut şi vândut în totalitate”, a declarat Florin Poştoacă, Managerul Departamentului de Investiţii din cadrul Nordis.

Primul proiect dezvoltat de Nordis sub brandul propriu – Nordis Residence – Herăstrău Park, a fost anunţat anul trecut şi a fost vândut în proportie de 95% din stadiul de construcție. „25% din apartamentele Nordis Residence – Herăstrău Park au fost cumpărate de investitori, la anunţarea proiectului  în urmă cu un an”, completează reprezentantul Nordis.

Grupul de firme imobiliare Nordis a fost înfiinţat în 2008, de către Emanuel Poştoacă, consultant imobiliar cu experienţă in investiţii rezidenţiale în zona de nord. În prezent, grupul reuneşte trei firme specializate: Nordis Administrare, de dezvoltare imobiliară, Nordis Management, de management de proiecte imobiliare şi Nordis Premium Properties, de intermediere si investiţii imobiliare.

Din 2016 Nordis a intrat si pe segmentul de dezvoltare imobiliara, prin bandul propriu de apartamente Nordis Residence. În prezent, Nordis are în lucru 7 proiecte imobiliare, aflate în diferite stadii de dezvoltare.

Ca agenţie imobiliară, Nordis are în portofoliu, la vânzare, închiriere sau în administrare peste 2.500 de proprietăţi din zonele de nord ale Bucureştiului, din Piaţa Victoriei şi până în Iancu Nicolae: Kiseleff, Aviatorilor, Primăverii, Herăstrău – Șoseaua Nordului, Băneasa și Pipera.

 

 

Revista – Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia iul-aug 2017 (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

Newsletter – Primesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus
Translate »