Oferte locuri de munca top

Inca trei proiecte rutiere majore primesc finantare prin POR

Încă trei contracte de finanțare privind proiecte de modernizare a infrastructurii rutiere de importanță regională au fost semnate prin Programul Operațional Regional 2014-2020, prioritatea de investiție 6.1.

Valoarea totală a contractelor semnate se ridică la peste 203,4 milioane lei, dintre care fonduri nerambursabile 198,83 milioane lei.

Două proiecte sunt situate în județul Tulcea:

* DJ 229 – traseul Valea Teilor – Nicolae Bălcescu, de 22,8 km, și

* DJ222B – traseul Stejaru-Cerna, de 54 km

și unul în județul Sălaj:

* DJ108A, limita județului Cluj-Bogdana, de 11,6 km.

Fondurile au fost obținute de consiliile județene, în parteneriat cu comunele beneficiare ale proiectului.

Proiectul care vizează traseul Valea Teilor – Nicolae Bălcescu are o valoare totală de 52,23 milioane lei, din care 50,98 milioane lei reprezintă finanțare nerambursabilă, și o perioadă de implementare de 36 luni.

Modernizarea traseului Stejaru-Cerna, cred guvernanții, va duce la creșterea gradului de accesibilitate a coridorului TEN-T Constanța – Tulcea – Brăila – Galați pentru zonele rurale aferente comunelor Stejaru, Topolog, Dorobanțu și Cerna. Proiectul are o valoare totală de 98,18 milioane lei, din care 96,2 milioane lei (98%) reprezintă valoarea finanțării nerambursabile.

Proiectul situat în Sălaj între comuna Bogdana și limita cu județul Cluj se ridică la 53 milioane lei, din care 51,63 milioane leireprezintă fonduri nerambursabile (alocări din Fondul European de Dezvoltare Regională în proporție de 85% din valoarea proiectului și partea de finanțare asigurat de la bugetul de stat).

 

 

Revista Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia iunie 2017 (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

 

Sus
Translate »