Oferte locuri de munca top

Încălțăminte pentru construcții, cum să îți alegi perechea potrivită?

Intr-un santier de constructii care de obicei se dovedeste a fi periculos este o necesitate ca oamenii sa fie echipati cu incaltaminte de protectie. Chiar daca nu lucrati in constructii, este de notorietate ca pericolele cu care se confrunta lucratorii la acest loc de munca sunt obiectele grele care cad, caderi si alunecari ale persoanelor, contactul cu electricitatea, muschii incordati la maximum si strapungerea cu obiecte ascutite. Cel mai simplu strat protector pentru picioarele tale devine asadar o bariera de protectie in timpul muncii grele.

Cu atat de multe pericole la fiecare colt, ProWear ofera incaltaminte pentru constructii fiecarui lucrator. Echipamentele, materialele si vehiculele grele se gasesc frecvent pe un santier. Teama de picioare zdrobite poate fi eliminata prin protejarea cu bocanci de protectie, pantofi de protectie sau cizme de protectie pentru constructii cu bombeu metalic sau bombeu compozit. Muncitorii din constructii sunt permanent in picioare, de obicei pe suprafete neuniforme si terenuri umede. Nu numai ca este incomod, dar lucratorii se confrunta si cu riscul de alunecare, impiedicare sau cadere, care este un pericol comun, dar trecut cu vederea. Prin urmare, este esential ca toti lucratorii sa fie dotati cu incaltaminte cu talpa antiderapanta, pentru o siguranta si stabilitate suplimentara.

Un santier de constructie prezinta multe pericole potentiale, altele decat caderea obiectelor si alunecarile. Una dintre ele include socuri electrice care pot dauna grav lucratorilor. Deci, pentru a combate astfel de riscuri care pot provoca decese, lucratorii trebuie sa poarte incaltaminte pentru constructii ESD. In general, muncitorii de pe santier lucreaza ore lungi zilnic, uneori non-stop. Acest lucru va provoca in cele din urma tulburari ale muschilor si dureri severe de picioare daca nu este purtat echipamentul adecvat. Deoarece muncitorii din constructii sunt in picioare majoritatea zilei, au nevoie de incaltaminte de protectie S1, S1P, S2, S3 confortabila si respirabila pentru a preveni un astfel de disconfort.

Sa nu uitam si faptul ca in constructii se lucreaza si in medii umede, uneori cu picioarele in apa pana la genunchi, dar si in conditii de temperatura diferite. Pentru protectia picioarelor in astfel de medii este recomandat de purtat cizme de protectie impermeabile din pvc iar pentru munca in conditii de iarna de preferat sunt bocancii de protectie din piele imblaniti.

Unele tipuri de incaltaminte de protectie sunt incomode iar alte tipuri de incaltaminte nu sunt concepute pentru siguranta, ceea ce va pune in pericol productivitatea lucratorului. In cele din urma, perioadele de nefunctionare vor creste, iar numarul de leziuni sau accidentari poate strica reputatia unui angajator, prelungi termenele de executie si chiar afecta neplacut afacerea acestuia.

Pentru a avea grija de angajati va invitam sa accesati prowear.ro care va pune la dispozitie o colectie complexa de incaltaminte pentru constructii, ce indeplineste toate conditiile de durabilitate, confort si performanta generala. Veti gasi incaltaminte de protectie cu cele mai recente caracteristici dorite, captuseala respirabila cu tehnologie avansata, absorbtie a socurilor revolutionara, rezistenta sporita la alunecare, complet impermeabila, imblanita si multe altele.

Sus