Oferte locuri de munca top

Incep exproprierile pentru Centura Zalau – etapa 2

După mai bine de un an de la prima discuție despre exproprierile pentru a doua etapă a lucrărilor la centura ocolitoare Zalău, proprietarii terenurilor vor primi în sfârșit despăgubirile. Aceasta întrucât a intrat în vigoare Hotărârea de Guvern prin care au fost aprobate amplasamentul și lista imobilelor proprietate privată supuse exproprierii pentru proiectul „Varianta de ocolire a municipiului Zalău, etapa 2, între DN1F, km 79+625 – DJ 191C”.

Astfel, sunt vizate 123 de terenuri care constituie coridorul de expropriere situat pe amplasamentul lucrării. Acestea se află pe raza municipiului Zalău din județul Sălaj.

Valoarea exproprierilor se ridică la 860.284 lei pentru o suprafață totală de 272.324 mp.

Sumele individuale se virează de către Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor în termen de cel mult 30 de zile de la data solicitării acestora, într-un cont bancar deschis pe numele Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere – S.A. la dispoziția proprietarilor.

Sumele individuale vor fi alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor, în conformitate cu Legea bugetului de stat.

Proiectul ”Varianta de ocolire a municipiului Zalău, Etapa 2, între DN1F, km 79+625 – DJ 191C” se ridică la peste 50 de milioane de euro pentru un traseu de 5,5 kilometri de drum.

 

Descărcați aici Lista imobile exproprieri VO Zalau – etapa 2

 

 

 

 

 

Citiți și:

Amplu ansamblu mixt in tara noastra, proiect al unei firme din Ungaria

Noua cladire rezidentiala, autorizata in Bucuresti

Depozit logistic si birouri, in pregatire in provincie

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/septembrie 2020

Sus
Translate »