Oferte locuri de munca top

Incep lucrari rutiere de peste 100 mil lei

Lucrări rutiere în valoare de peste 100 milioane lei demarează, după ce autoritatea contractantă a dat săptămâna aceasta ordinul de începere. Astfel vor fi executate lucrări pentru modernizarea și reabilitarea a 46,03 km de drumuri județene din județul Prahova.

Contractul a fost semnat la finele lunii trecute cu asocierea de firme formată din CONI SRL Ploiești, Hydrostroy AD din Bulgaria și Metabet CF S.A. Pitești.

Valoarea contractului este de 102.454.177 lei fără TVA, mai mică cu 3% față de valoarea estimată inițial.

Ceilalți ofertanți au fost:

* Asocierea: Chirulli Andrea (lider), S.C.A.D.T. S.A., Gima Costruzioni , Icost, Cogeir Costruzioni E Gestioni,

* Asocierea: SOS Service SRL (lider), Ansthall Accent, (terț Consorzio Stabile Ebg)

Care este situatia pe piata betoanelor

Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, a semnat ordinul de pe traseul Urlați – Cherba – Ceptura – Fântânele – Vadu Săpat (Ungureni) – Mizil – Baba Ana (Conduratu) – Fulga de Sus – Fulga de Jos –Sălciile.

Valoarea totală a proiectului este de 153.162.417 lei, din care 149.105.306 lei reprezintă fonduri europene nerambursabile. Durata de execuție a lucrărilor din proiect este de 33 de luni.

Investiția presupune modernizarea unor segmente importante ale drumurilor județene DJ102K, DJ102D, DJ100C și DJ102D, dar și lucrări de creștere a siguranței rutiere prin instalarea de parapete de protecție, indicatoare rutiere pe consola alimentate cu celule fotovoltaice și benzi rezonatoare. Pe traseul propus vor fi construite număr 17 stații de autobuz, din care 15 stații cu alveole.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 2/aprilie 2021

 

Sus
Translate »