Oferte locuri de munca top

Incep lucrarile la Aeroportul Ghimbav, etapa a III-a

Ordinul administrativ de începe a lucrărilor la obiectivul „Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav, Etapa a III-a, proiectare şi execuţie lucrări de construcţii şi instalaţii obiectul Terminal de pasageri” a fost dat ieri.

Ordinul a fost transmis de Consiliul Judeţean Braşov, prin firma Venturo Investment (liderul Asocierii Venturo Investment SRL – Ecoinstal Urban SRL care asigură supervizarea execuţiei lucrărilor), , către Asocierea Bog’art SRL – UTI Grup SA – UTI Facility Management SA.

Data de începere a execuţiei lucrărilor este 17 martie 2020, iar termenul de execuţie este de 11,5 luni.

De asemenea, a fost semnat procesul-verbal privind predarea-primirea amplasamentului, încheiat între reprezentanţii Beneficiarului şi ai Antreprenorului.

Urmează organizarea de şantier şi startul construcţiei Terminalului, pe amplasamentul de la Ghimbav.

Potrivit informaţiilor furnizate de constructor, sunt pregătite resursele materiale, umane şi financiare pentru atacarea lucrării imediat după lansarea ordinului de începere.

Oficialii CJ Brașov precizează că în situaţia actuală, marcată de eforturile autorităţilor privind limitarea răspândirii infectării cu noul coronavirus şi de instituirea stării de urgenţă la nivel naţional, lucrările se vor desfăşura cu respectarea strictă a tuturor măsurilor de prevenţie.

În aceste condiţii, responsabilii cu securitatea şi sănătatea în muncă vor acorda o atenţie sporită respectării măsurilor de prevenţie incluse în planurile SSM, pe întreaga perioadă a execuţiei lucrărilor.

 

 

Citiți și:

Proiectul de construire a unui mare ansamblu comercial continua conform planificarii

Amplu proiect imobiliar, amanat din cauza pandemiei de coronavirus

Noi spatii comerciale vor fi la dispozitia consumatorilor romani

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/martie 2020

 

Sus
Translate »