Oferte locuri de munca top

Incep lucrarile la Autostrada de Centura Bucuresti, sector Vidra – Bragadiru

Lucrările la Autostrada de Centură București A0, Sector Sud, Lotul II, Vidra – Bragadiru au fost deschise azi oficial, după ce săptămâna trecută a fost emisă autorizația de construire.

Va fi realizată structura rutieră, va fi ridicat un pasaj la km 70+500, vor fi executate lucrări de consolidare, relocare rețele, iluminat, de siguranța circulației.

Autostrada de Centură București Sud, între A1 (București-Pitești) și A2 (București-Constanța), este împărțită în trei loturi care sunt licitate și adjudecate pentru proiectare și execuție:

Lotul I din Autostrada de Centură Sud, care se află între Berceni și A2, este aprobat pentru proiectare. Va avea o lungime de 16,9 km, constructorul desemnat este Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş, iar valoarea contractului este de 830,6 milioane de lei.

Lotul II al Autostrăzii de Centură A0 Sud are o lungime de 16,3 km, pleacă din DN6, realizează intersecția cu DN5 până în zona localității Berceni. Constructorul desemnat este Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş, iar contractul are o valoare de 750,8 milioane de lei.

Pentru Lotul III din Autostrada de Centură Sud urmează să fie aprobată declarația de proiectare. Acesta este lotul care leagă DN 6, în zona Bragadiru-Cornetu, până la A1 și are o lungime de 18 km. Constructor este Asocierea Aktor SA – Euro Construct Trading SRL, iar valoarea contractului este de 853,4 milioane de lei.

Autostrada de Centură București Nord este împărțită în 4 loturi

Lotul IV

Astăzi, 18 august 2020, a fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru Lotul IV, aflat între DN 3 și A2, cu o lungime de 4,47 km, unde câștigător este Asocierea SA&PE Construct – Spedition UMB – Tehnostrade, cu preţul de 312,6 milioane de lei.

Pentru Lotul I al A0 Nord, care se află între A1 și DN1, câștigătorul pentru proiectarea și execuția celor 17,5 km de autostradă a fost desemnat la data de 15 iunie 2020. Este vorba despre compania Nurol Insaat Ve Ticaret A.S. Au fost depuse 4 contestații la CNSC, toate au fost respinse.

Pentru Lotul II, 19 km, au fost depuse 11 oferte: două de constructori din România, 3 din Turcia, 2 din Grecia, 2 firme din China, una din Austria și una din Italia. Traseul Lotului II este între DN1 (în dreptul localității Corbeanca) și DN2 (în dreptul localității Afumați), iar de-a lungul acestuia vor fi amenajate două noduri rutiere și vor fi construite 10 poduri și pasaje. Urmează să fie desemnat câștigătorul în scurt timp.

Pentru Lotul III, câștigător este Nurol Insaat Ve Ticaret A.S. Lungimea lotului 3 este de 8,6 kilometri, valoarea contractului fiind de 428,8 milioane de lei. Acest tronson se află între DN2 și DN3 și trece prin localitățile ilfovene Afumați, Găneasa și Pantelimon. Au fost depuse 7 contestații la CNSC. Semnarea contractelor de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și după soluționarea tuturor contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Autostrada de Centură București A0, parte a unui uriaș proiect european de infrastructură rutieră numit Coridorul 4 pan-european, va avea o lungime totală de 101 km.

 

 

 

Citiți și:

Dupa scumpiri, promotii la materialele de constructii

Viitor ansamblu imobiliar, aprobat

Inca un bloc, intr-un mare ansamblu rezidențial

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2020

Sus
Translate »