Oferte locuri de munca top

Incepe faza a doua din Baba Novac Residence

Compania Tesatoriile Reunite SA, parte a Grupului SIF Moldova, va începe în această lună lucrările la cea de a doua fază a proiectului rezidențial “Baba Novac Residence”, a declarat Claudiu Doros, director general al SIF Moldova.

Aceasta etapa va include un numar de 121 de apartamente și va fi finalizata în prima parte a anului 2019.

În prezent se lucrează la construirea primei faze a proiectului, ce cuprinde 121 de apartamente amplasate intr-un bloc turn si o lama. Peste 90% dintre apartamente au fost deja vandute. Termenul de livrare a primei faze este prevăzut pentru finalul anului viitor.

Ansamblul rezidential este amplasat pe strada Eufrosina Popescu, zona Baba Novac, în imediata apropiere a stației de metrou Dristor.

Acesta este este compus din sase blocuri cu inaltime Parter + 8 Etaje, trei blocuri turn si trei blocuri lama, cu 363 apartamente in total si 436 locuri de parcare subterane si supraterane. Apartamentele au suprafata medie utila de cica 60 mp.

“Baba Novac Residence” reprezintă o investiție de circa 28 de milioane de euro.

SIF Moldova este fond inchis cu investitii in actiuni, cu grad mediu de risc si plasamente temporare de lichiditate in instrumente cu venit fix.

 

Revista – Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia octombrie (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

Newsletter – Primesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

 

Sus
Translate »