Oferte locuri de munca top

Inmatricularea in Registrul Comertului continua si in starea de urgenta

Activitatea Oficiului Naţional al Registrului Comerţului și a oficiilor registrului comerţului de pe lângă tribunale continuă în ceea ce privește înmatricularea/înregistrarea în registrul comerțului a profesioniștilor care au această obligație.

Având în vedere instaurarea stării de urgență pe teritoriul țării, această activitate va fi realizată prin mijloace electronice, în baza cererii de înregistrare și a documentelor anexate la aceasta în formă electronică, având încorporată, ataşată sau logic asociată semnătura electronică extinsă.

Prin înregistrarea în registrul comerțului se înţelege atât înmatricularea profesionistului şi înscrierea de menţiuni, precum şi înregistrarea altor operaţiuni care, potrivit legii, se menţionează în registrul comerţului.

Semnătura electronică extinsă este creată pe baza unui certificat digital calificat emis de un furnizor de servicii de certificare acreditat. Potrivit legii, înscrisul în forma electronică căruia i s-a încorporat, atașat sau asociat o semnătură electronică extinsă este asimilat, în ceea ce privește condițiile și efectele sale, înscrisului sub semnătură privată.

Semnătura electronică extinsă este acea semnătură care întrunește cumulativ următoarele condiții:

* este legată în mod unic de semnatar;

* asigură identificarea semnatarului;

* este creată prin mijloace controlate exclusiv de semnatar;

* este legată de datele în formă electronică, la care se raportează în așa fel încât orice modificare ulterioară a acestora este identificabilă.

 

 

Citiți și:

Aproape 3 ha, eliberate de constructii pentru viitoare proiecte imobiliare

36 ha din provincie, pregatite pentru dezvoltari logistice

Viitor showroom si service al unei cunoscute marci auto

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/martie 2020

 

Sus
Translate »