Oferte locuri de munca top

Investitii record pe piata rezidentiala din Polonia

Cererea în creștere observată pe piaţa rezidenţială poloneză în ultimele trimestre a încurajat dezvoltatorii să lanseze noi proiecte. În primele șase luni ale acestui an 33 de mii de noi locuinţe au fost scoase la vânzare în șase centre rezidenţiale din Polonia. Un alt record este reprezentat de cele peste 400 de noi investiţii.

Deși în trimestrul II vânzarea de locuinţe pentru tineri a scăzut, acest lucru nu a afectat vânzările de peste 17 mii de unităţi, în creștere cu peste 16% faţă de statistica din 2016.

Optimismul domină piaţa rezidenţială din această ţară. Acest lucru este cel mai bine ilustrat de noile investiţii. Dacă această creștere se menţine, specialiștii așteaptă ca la sfârșitul anului 2017 dezvoltatorii să fi început construcţia unui număr record de 100 de mii de locuinţe.

Dezvoltarea este însoţită de o creștere sistematică a preţurilor pe fondul creșterii cererii de locuinţe în Polonia.

Nu există niciun indiciu că cererea se va deprecia în următoarele luni. Având în vedere nivelul scăzut al dobânzilor, achiziţiile investitorilor individuali vor rămâne principalul motor al creșterii pieţei până la sfârșitul acestui an.

Pe piaţa poloneză randamentul închirierilor începe să scadă ca urmare a preţurilor de achiziţie în creștere.

Concluzia raportului publicat de europraproperty.com este că la sfârșitul anului 2017 rezultatele de pe piaţa rezidenţială vor fi comparabile și posibil mai bune decât cele din 2016.

Pe piaţa rezidenţială din Polnia este notabilă revenirea din ultimul trimestru în orașul Lodz. Numai în trimestrul II dezvoltatorii au scos la vânzare 1300 de locuinţe rezultând o ofertă record pentru piaţa locală de 3300 de unităţi locative.

 

 

Revista – Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia iul-aug 2017 (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

Newsletter – Primesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus
Translate »