Oferte locuri de munca top

Lucrari de circa 80 mil euro pentru infrastructura de transport, in licitatie

Patru mari contracte de achiziții publice lucrări infrastructură de transport, în valoare totală de circa 80 milioane de euro, echivalent a peste 385 de milioane de lei, au fost scoase astăzi la licitație pe SEAP.

Primul contract, în valoare de peste 135,18 milioane lei, va fi atribuit de Primăria municipiului Botoșani.

Contractul este pentru reabilitarea, modernizarea și extinderea transportului public local de călători cu tramvaiul (proiectare și execuție). Sunt două loturi, unul pentru reabilitare cale rulare traseu 101 și al doilea pentru traseul 102. Finanțarea proiectului se face din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional – POR.

Al doilea contract, în valoare de circa 122,72 milioane lei, va fi atribuit de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. Acest contract vizează proiectare și execuție în vederea realizării unui Pod nou la Cosmești, peste Siret, pe DN24, km 7+620.

Finanțarea se face din fonduri europene prin Programul Operațional Infrastructura Mare – POIM.

Al treilea contract, în valoare de circa 35,6 milioane lei, este pentru proiectare și execuție în vederea realizării unui Pod peste râul Dâmbovița pe DN 73, km 78+519.

Finanțarea se face tot din fonduri europene prin Programul Operațional Infrastructura Mare – POIM. Autoritatea contractantă este Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A.

Specificul celui de-al patrulea mare contract, scos astăzi la licitație în vederea atribuirii, este că finanțarea se face din bugetul local. Acest contract va fi atribuit de Consiliul Județean Sălaj. Valoarea estimată de peste 93,55 milioane lei. Are ca obiect proiectare și execuţie lucrări pentru reabilitarea și modernizarea drumului județean DJ 108A: Bogdana – Buciumi – Agrij – Românași – (intersecție cu DN 1F), km 19+000 – 39+551”.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 7/octombrie 2020

Sus
Translate »