Oferte locuri de munca top
ARENA Constructiilor

Lucrari de reparatii si intretinere a 25 km drum local, in pregatire

În vederea reparării și întreținerii a 25 km de drum local, autoritățile locale parcurg etapele necesare implementării proiectului. Aflat în curs de aprobare, acesta vizează executarea  lucrărilor de reparații și întreţinere curentă a drumului, în vederea îmbunătăţirii condiţiilor de acces pe tronsonul situat pe teritoriul comunei Cerașu, din județul Prahova.

Obiectivul de investiții constă astfel în reparația drumului Cerașu – Tabla Buții – Boncuța Măneciu. Pentru finanţarea obiectivului, judeţul Prahova va aloca suma de 100.000 lei din fondurile aprobate prin bugetul propriu. De asemenea, județul se va asocia cu comuna Cerașu, în vederea realizării investiției.

Drumul local Cerașu – Tabla Buții – Boncuța Măneciu asigură accesul către Cimitirul militar unde sunt îmormântați atât soldați români cât și străini căzuți în primul război mondial, în timpul luptelor din Pasul Tabla Buții. Pe 6 august vor fi organizate de Comuna Cerașu festivități de comemorare, sub ciclul de manifestări dedicate “Centenarului României”.

 

Citiți și:

115 mil lei pentru modernizarea unui drum de centura

Nou ansamblu autorizat, in Sectorul 1

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr.5/iul-aug 2018

coperta-ac5

Sus
Translate »