Oferte locuri de munca top

Lucrari rutiere de 16 mil euro, relicitate dupa rezilierea contractului initial

Lucrări rutiere de circa 16 milioane de euro au intrat, din nou, în procedura de achiziție publică după ce a fost reziliat contractul inițial.

Astfel, contractul pentru elaborarea serviciilor de proiectare și execuția lucrărilor de modernizare și reabilitare a 42 de km ai drumului județean DJ 107 M Luna de Sus – Băișoara – Buru – lim. Jud. Alba, km 0+000 – km 42+000 a fost lansat în licitație publică de către Consiliul Județean Cluj.

În cursul anului 2019 a fost reziliat contractul de execuție a lucrărilor de modernizare și reabilitare a acestui drum județean, încheiat cu Kiat Group Construct SRL, companie deținută de Mustafa Bekar. Contractul a fost reziliat din cauza nerespectării de către societate a clauzelor contractuale, după cum au anunțat oficialii CJ Cluj.

Drumul traversează una dintre cele mai pitoreşti zone montane și turistice din judeţul Cluj, proiectul de modernizare beneficiind și de finanțare europeană.

DJ 107M asigură o legătură directă între drumurile naționale DN 1 (E60) și DN 75, care facilitează accesul spre municipiul Cluj-Napoca și spre județul Bihor (DN 1), respectiv spre județul Alba (DN 75).

Durata contractului va fi de 18 luni de la data atribuirii. Acesta are o valoare estimată de 75.634.534 de lei, cu TVA inclus, din care circa 25 milioane de lei sunt asigurați din fonduri europene.

Data limită de depunere a ofertelor este 30 martie 2021.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie-decembrie 2020

Sus
Translate »