Oferte locuri de munca top

Lucrarile in constructii au scazut cu 2,5%  in primele zece luni

Volumul lucrărilor de construcții a înregistrat o scădere de 2,5% în primele zece luni ale anului, comparativ cu perioada similară a anului trecut, ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate.

La clasificarea pe  elemente de structură, volumul lucrărilor a înregistrat o scădere la construcţii noi cu 5,7%, potrivit Institului Național de Statistică.

Creşteri au fost la lucrările de întreţinere şi reparaţii curente şi la lucrările de reparaţii capitale ( +5,3% fiecare).

Pe obiecte de construcţii, volumul lucrărilor de construcţii a scăzut la clădirile rezidenţiale cu 26,8%.

Creşteri s-au înregistrat la construcţiile inginereşti cu 10,3%, şi la clădirile nerezidenţiale cu 1,8%.

În luna octombrie 2018, comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent, volumul lucrărilor de construcţii a scăzut cu 4,0%, scădere reflectată la lucrările de construcţii noi cu 8,3%. S-au înregistrat creşteri la lucrările de reparaţii capitale (+11,6%) şi la lucrările de întreţinere şi reparaţii curente (+4,8%). Pe obiecte de construcţii, volumul lucrărilor de construcţii a scăzut la clădirile rezidenţiale cu 29,5%. Creşteri au fost la lucrările de construcţii inginereşti cu 4,6% şi la clădirile nerezidenţiale cu 4,5%.

 

 

 

Citiți și:

De la case pentru sine si prieteni, un dezvoltator a ajuns la un intreg ansamblu

Sase blocuri vor fi construite langa Bucuresti

Ansamblu rezidential, dezvoltat de chinezi, aproape de Capitala

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

 

 

Sus
Translate »