Oferte locuri de munca top

Mai multi bani pentru PNDL prin rectificarea bugetara

Bugetul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA) a fost suplimentat de către Guvern, în cadrul rectificării bugetare, prin Ordonanță de Urgență. Astfel, pentru MLPDA au fost alocate în plus 1,763 miliarde de lei per sold.

Suma alocată Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației va avea ca principală destinație Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Am spus, încă de la preluarea mandatului meu, că deblocarea plăților pentru PNDL este una dintre prioritățile mele. Până la această oră au fost înregistrate peste 2.500 de solicitări de transfer pentru lucrări sau servicii executate, așadar aceste facturi trebuie plătite și vor fi onorate în ordinea cronologică a înregistrării lor, în conformitate cu reglementările în vigoare. Astfel, efectul economic imediat va fi reflectat în activitatea operatorilor economici și a autorităților publice locale care implementează proiecte finanțate prin PNDL”, a declarat Ion Ștefan, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

Ordonanța Guvernului prevede asigurarea suplimentară a acestei sume pentru Programul Național de Dezvoltare Locală, precum și pentru derularea proiectelor cu finanțare externă nerambursabilă (+10 milioane lei).

 

 

 

Citiți și:

Teren de aproape 90 ha, in pregatire pentru functiuni mixte

Cu 240 de case in constructie, un investitor va dezvolta inca 60 apartamente

Un investitor egiptean va construi in primavara un bloc cu 12 niveluri

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus
Translate »