Erdbewegung-Osteuropa

 Man and Machine Romania participa la Expozitia organizata cu prilejul Congresului International CLIMA 2019 desfasurat la Bucuresti sub egida REHVA in perioada 26-29 Mai 2019

Man and Machine Romania va participa in perioada 26-29 Mai 2019 la Expozitia CLIMA 2019 din cadrul celui de al 13-lea Congres international de instalatii si constructii sustenabile organizat sub egida REHVA – Federatia Europeana a Asociatiilor Nationale din domeniul Instalatiilor de  Incalzire, Ventilare și Aer Condiționat, eveniment de inalta tinuta tehnico-stiintifica, cel mai mare de acest fel gazduit de Romania pana la acest moment. Evenimentul se desfasoara sub inaltul patronaj al Presedintiei Romaniei, Academiei Romane si Ministerelor Afacerilor Externe si Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si se bucura de interesul specialistilor din intreaga lume. Editia din acest an se concentreaza asupra impactului schimbarilor climatice asupra mediului construit, dezbaterile avand in centrul lor eficienta energetica si modul in care cladirile, atat cele noi cat si cele reconditionate, impreuna cu sistemele lor tehnice, fac fata provocarilor induse de schimbarea factorilor climatici.

Congresul si Expozitia aferenta se vor desfasura in sediul Bibliotecii Nationale a Romaniei din B-dul Unirii nr. 22 in intervalul 27-29 Mai 2019, intre orele 8.30 – 18.00.

Man and Machine invita participantii la Congres la standul B 24 din parterul Expozitiei (Sala Atrium) pentru demonstratii si noutati despre tehnologiile software MagiCAD si Autodesk Revit si despre modul in care acestea sprijina specialistii proiectanti de instalatii sa capete un rol activ in digitalizarea industriei constructiilor. Vom explica celor interesati cum isi pot eficientiza propria activitate, conlucrand in acelasi timp cu celelalte discipline in cadrul fluxurilor de lucru BIM (building information modelling).

Mai multe informatii despre Congres si Expozitie aici www.clima2019.org

 

Despre MagiCAD Group:

MagiCAD Group (https://www.magicad.com/en/) este un producator finlandez specializat în software și servicii pentru industria construcțiilor. Tehnologia BIM (Building Information Modelling) care i-a consacrat in randurile specialistilor in ingineria instalatiilor se numeste MagiCAD si ofera funcții de modelare si calcul pentru instalatii mecanice, electrice, termice și sanitare (MEP) pentru Revit și AutoCAD. Este folosit de mii de companii din peste 80 de țări din întreaga lume. Biblioteca online BIM a MagiCAD permite accesul la peste 1.000.000 de obiecte BIM de la 270 producători de renume global precum Lindab, Philips, Trox, Kemper, Purmo, Geberit, Grohe si KERMI. Fiecare obiect BIM contine dimensiuni precise și date tehnice cuprinzătoare ale producătorului.

Cu peste 35 de ani de experiență în proiectarea de instalatii, echipa MagiCAD de profesionisti pasionati de tehnologie continuă să ofere clienților soluții inteligente care fac munca inginerilor mai ușoara, mai rapida și mai profitabila.

Despre Man and Machine Romania

Man and Machine Romania (www.manandmachine.ro) este subsidiara a grupului german Mensch und Maschine Software SE (M+M) (www.mum.de), unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de digitalizare in domeniile CAD/CAM si BIM din Europa, avand 53 de filiale in Germania, Austria, Elvetia, Franta, Italia, Anglia, Belgia, Romania, Spania, Polonia dar si in Statele Unite ale Americii, Japonia si zona APAC.

Gama de produse si servicii oferita de M+M cuprinde solutii pentru inginerie mecanica, arhitectura, instalatii pentru constructii, infrastructura. Infiintata in anul 1984, compania are sediul central in Wessling, Germania, fiind cotata in „Prime-Segment” la Bursa de Valori din Munchen. Mai multe informatii aici: http://www.mum.de/DE_Mensch_und_Maschine_Investor_Relations.CAD.

Man and Machine este Autodesk Platinum Partner si MagiCAD Authorized Reseller pentru Romania.

 

Persoana de contact:

Florina Dinu

Marketing Coordinator

Man and Machine RO SRL

Tel: 031 228 80 88

Email: florina.dinu@manandmachine.ro

Web: www.manandmachine.ro

 

 

 

 

 

 

Sus
Translate »