Oferte locuri de munca top

Mașina de spălat: Samsung sau LG?

Când cauți cele mai bune mașini de spălat, este posibil ca aparatele producătorilor LG și ale Samsung să apară primele. LG și Samsung sunt cunoscute pentru inovațiile lor tehnologice, în special în sectorul mașini de spălat.

Există multe asemănări între aceste două companii și produsele lor, dar există, de asemenea, unele diferențe-cheie în design și funcționalitate de remarcat. Și, așa cum afirmă LG: cumpărarea de mașini de spălat nu ar trebui să fie o corvoadă.

Indiferent dacă îți cumperi prima mașină de spălat sau dacă este timpul să faceți un upgrade, ai nevoie de o mașină care să se potrivească nevoilor tale specifice. Pentru a te ajuta să faci cumpărături cu încredere și să iei o decizie mai informată, iată câțiva dintre factorii esențiali de luat în considerare înainte de a selecta un aparat dintre numeroasele mașini de spălat disponibilile acum pe piață.

Performanța curățării

Atât Samsung, cât și LG sunt inovatori, îmbunătățind continuu caracteristicile propriilor mașini de spălat. Aceste mașini moderne au o varietate de funcții: numeroase cicluri de spălare, cicluri de abur și alte opțiuni utile. Când vine vorba de mașini de spălat, ambele companii oferă rezultate excepționale.

LG utilizează tehnologia cu abur, care pătrunde în interiorul țesăturilor adânci și slăbește petele încăpățânate și uscate, fără a deteriora rufele.

Samsung are PowerFoam pentru curățarea profundă. Această caracteristică amestecă apa și detergentul pentru curățarea temeinică a țesăturilor.

Ambele mașini de spălat sunt echipate cu o varietate de cicluri de spălare: normale, albe, culori, rufe grele, rapid, iar ambele au o caracteristică de auto-curățare.

Eficiență energetică

Când mașinile de spălat au apărut, în jurul anilor 1850, eficiența energetică nu a fost cu siguranță o prioritate. Zilele acestea, totuși, economisirea apei și a resurselor sunt priorități pentru fabricanți. Mașinile sunt dotate standard cu funcții de economisire a energiei, cum ar fi umplerea automată cu apă, care detectează dimensiunea încărcăturii și umple cada doar cu cantitatea necesară de apă.

Toate mașinile de spălat Samsung și LG au calificative bune din punctul de vedere al eficienței energetice. Mai ales că ambele companii depășesc cerințele de bază impuse de autorități și au funcții suplimentare pentru economii suplimentare de resurse.

Zgomot și vibrații

Comparativ cu alte aparate de uz casnic, mașinile de spălat au potențialul de a genera cel mai mult zgomot și vibrații. Cele cu încărcare frontală rotesc tamburul la mai mult de 1200 RPM în timpul modului de rotire, iar uneori această acțiune de intensitate ridicată poate fi auzită sau simțită puternic. Mai ales dacă locuești într-un apartament mic, vibrațiile și zgomotul pot provoca disconfort.

Pentru a rezolva această problemă, atât Samsung, cât și LG și mulți alți producători de mașini de spălat au dezvoltat sisteme anti-zgomot de înaltă tehnologie.

Verdict

Datorită performanțelor deosebite ale ambelor părți, alegerea între Samsung și LG poate fi o provocare. În acest caz, este vorba doar de gusturile și preferințele personale. Depinde de tine să îți analizezi nevoile și să iei cea mai bună decizie pe baza acestora.

Sus
Translate »