ARENA Constructiilor
Oferte locuri de munca top

Masina de spalat vase – un echipament important in orice bucatarie profesionala

Paharele stralucitoare, farfuriile impecabile si tacamurile lustruite sunt vitale pentru buna functionare a bucatariilor profesionale, ceea ce face ca investitia intr-o masina de spalat vase profesionala sa fie incredibil de importanta.

Avand atat de multe lucruri de luat in calcul alegerea unei masini de spalat vase nu este tocmai usoara. Echipa SDS Group vine in ajutorul dumneavoastra cu cateva sfaturi cu privire la tot ceea ce trebuie sa stiti despre alegerea unei masini de spalat vase profesionala.

Clientii pun un accent din ce in ce mai mare pe detalii, iar cele mai frecvente plangeri au fost despre vesela superficial curata.

Criterii in alegerea masinii de spalat vase potrivita

Exista o varietate de lucruri de luat in considerare atunci cand este vorba de a face o investitie in echipamente, asa este si in cazul masinilor de spalat vase:

1.Tipul – primul lucru la care trebuie sa va ganditi este tipul de model care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

Masinile de spalat vase cu capota pot fi excelente pentru restaurante sau baruri mai mici, in timp ce variantele abovecounter (deasupra) ofera o productivitate mai mare pentru operatiuni mai mari.

Restaurantele si hotelurile de dimensiuni medii ar trebui sa aleaga un model de tip cu capota, in timp ce optiunile de tipul celei cu cosuri pe banda sunt mai bune pentru cerinte deosebit de solicitante – cum sunt unitatile de alimentatie publica ce au un rulaj mare de consumatori, cum sunt IKEA, cantine, Sali de evenimente, etc.

2.Capacitatea – trebuie sa va asigurati ca modelul ales are dimensiunea corecta pentru volumul pe care trebuie sa-l spalati. De asemenea, trebuie luata in considerare si dimensiunea si forma vaselor.

3.Viteza – Modelele de masini de spalat functioneaza la viteze diferite, deci indicat este sa urmariti in medie cate feluri de mancare sunt folosite in timpul zilei si cata vesela ar avea nevoie de spalare pe ora.Sistemul folosit – totul trebuie gandit precum un flux continuu, spalare-curatare-uscare;

4.Masinile sunt pornite adesea dimineata devreme si oprite noaptea tarziu, astfel incat fiabilitatea si eficienta sunt esentiale pentru a ramane atat productive cat si profitabil pe tot parcursul zilei.

5.Accesoriile – ganditi- va cate rafturi sau de cate cosuri veti avea nevoie pentru a mentine lucrurile in miscare.

 

Avantajele folosirii unei masini de spalat vase profesionale

  • Igiena – Deoarece masinile de spalat vase folosesc apa la temperature foarte ridicate acestea asigura indepartarea eficienta si propice a tuturor bacteriilor si microbilor de pe suprafata vaselor de bucatarie.
  • Economisiti timp si efort – spalatul vaselor cu mana necesita foarte mult timp, cat si efort, mai ales in cazul bucatariilor profesionale unde sunt folosite numeroase vase si ustensile pe tot parcusul zilei.
  • Economisesti bani – Masinile de spalat vase sunt rentabile. Acestea necesita o umplere mai mică si nu pierd multă apa, din aceasta cauza masinile de spalat vasele va ajuta sa economisiti bani aferenti costurilor lunare pentru apa si va controlati facturile de energie electrica.
  • Ecologic- In afara de economisirea apei si a timpului, masinile de spalat vase contribuie, de asemenea, la economisirea energiei. Masinile de spalat vase sunt ecologice, deoarece reutilizează apa fara sa piarda prea mult. De asemenea, masina de spalat vase incalzeste numai cantitatea de apa de care are nevoie.

Pentru mai multe informatii, sfaturi sau echipamente va rog sa accesati site-ul www.sdsgroup.ro, prin e-mail la office@sdsgroup.ro, sau la numarul de telefon 0734667272.

Sus
Translate »