Oferte locuri de munca top

Munceste in cele mai bune conditii: 3 site-uri cu scaune de birou confortabile

scaun

FOTO echy.fr

Durerile de spate, întâlnite adesea, odinioară, în cazul persoanelor în vârstă, nu și în rândul tinerilor, au devenit acum o problemă generală. Din ce în ce mai mulți oameni acuză dureri ale coloanei vertebrale, indiferent de vârstă. De vină este stilul de viață sedentar, orele petrecute la birou, în fața calculatorului, și alegerea unor piese de mobilier neadecvate.

Scaunul de birou, obiectul de mobilier folosit de mulți dintre noi la locul de muncă, dar și acasă, este una dintre piesele de mobilier care trebuie alese cu atenție. Este important să alegeți un scaun de birou din materiale de calitate, confortabil, care să vă asigure un suport corespunzător pe toată durata folosirii lui.

Atunci când alegeți un scaun de birou, trebuie să aveți în vedere mai multe caracteristici, printre care înălțimea – picioarele trebuie să atingă fără probleme podeaua, fără ca șezutul să aibă o poziție forțată, adâncimea scaunului – spatele trebuie să fie rezemat lejer de spătarul scaunului, fără ca suportul pentru șezut să îi preseze zona din spatele genunchiului, spătarul scaunului – cu o dimensiune și formă potrivite, astfel încât să nu limiteze mișcările brațelor și ale umerilor.

Iată de unde puteți achiziționa scaune de birou de calitate:
Scauneonline.ro

Ziua de muncă este prea lungă pentru a o petrece într-un scaun incomod, iar pe Scauneonline.ro găsiți o multitudine de modele de scaune, din materiale de calitate și la prețuri competitive. Puteți găsi scaune de birou ergonomice adaptate nevoilor dumneavastră, piese de mobilier ce oferă un suport lombar corespunzător, opțiuni de înclinare, de modificare a înălțimii, tetieră suport pentru brațe ș.a. Tot pe Scauneonline.ro găsiți scaune pentru bar, scaune de birou pentru copii, scaune directoriale, scaune de conferință, fotolii și scaune cu masaj, dar și mese de bucătărie și măsuțe de cafea.

Acaju.ro

Scaune de birou ieftine si de calitate găsiți și pe Acaju.ro, un magazin online cu o vechime de peste zece ani în domeniul comercializării de piese de mobilier. Create cu gândul la confortul și sănătatea clienților, scaunele de pe Acaju.ro sunt realizate din materiale rezistente și confortabile, ideale pentru persoane care petrec mult timp în fața calculatorului. În portofoliul magazinului sunt disponibile și saltele, colțare extensibile, canapele extensibile, canapele fixe, seturi de canapele și fotolii și paturi tapițate.

Kalenda.ro

Puteți comanda scaune de birou de pe Kalenda.ro, un alt magazin online de mobilier cu produse de calitate. Kalenda.ro se afla în strânsă legătură cu producători renumiți din Italia, Germania și Polonia încă din anul 2002 și propune spre vânzare și seturi de mobilier pentru bucătărie, mobilier pentru dormitor, living, mobilier de tineret, pentru hol sau pentru baie, și alte piese care pot fi cumpărate separat.

Sus
Translate »