Oferte locuri de munca top

NEPI Rockcastle investeste 50 mil euro in mall-ul din Targu Mures

mallLucrările pentru construcția noului mall vor fi demarate la începutul anului 2018. NEPI Rockcastle pregătește, pentru anul 2018, dezvoltarea unui nou centru comercial, cu o suprafață închiriabilă de peste 50.000 mp. Mall-ul din Târgu Mureș va fi lansat la finalul anului 2018.

În urma unei investiții de aproximativ 50 milioane de euro, noul centru comercial va întruni un mix complet de shopping și opțiuni de petrecere a timpului liber, precum și peste 1.500 de locuri de parcare.

Noul centru comercial va găzdui branduri noi, locale și internaționale, un hypermarket, un cinematograf ultra-modern, dotat cu cea mai avansată tehnologie, precum și spații generoase pentru recreere în zona de restaurante și cafenele.

„ Prin această investiție, ne propunem să oferim vizitatorilor un centru comercial complet, un spațiu ultra-modern de cumpărături și divertisment, cu branduri internaționale aduse în premieră și opțiuni unice de petrecere a timpului liber”, spune Iuliu Bartha, Asset Manager în cadrul NEPI Rockcastle.

Dezvoltatorul ia în considerare și amenajarea unui amfiteatru în aer liber pentru a oferi vizitatorilor spații de divertisment unice în regiune, cu o panoramă unică asupra împrejurimilor. Acest element va face din centrul nou creat o destinație unică în România.

Mai mult, conform standardelor NEPI Rockcastle, construcția va fi certificată ecologic, prin metodologia BREEAM, și va beneficia de un sistem de building management performant, ce va asigura un consum redus de energie.

Terenul pe care va fi amplasat noul proiect de retail din Târgu Mureș se întinde pe o suprafață de 12 hectare.

Lucrările pentru construcția mall-ului din Târgu Mureș vor demara în prima parte a anului 2018, iar deschiderea centrului comercial este preconizată pentru al patrulea trimestru din an.

Proiectul va fi amplasat la intersecția dintre Bulevardul 1 Decembrie 1918 și Calea Sighișoarei.

***

NEPI Rockcastle investește în dezvoltarea activelor imobiliare din piețe competitive din Europa Centrală și de Est. Din portofoliul românesc al companiei fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, Shopping City Timișoara, City Park Constanţa, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia, Slovacia, Croația și Cehia. NEPI deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 în Bucureşti, City Business Centre în Timişoara şi The Office în Cluj.

 

cop1

 

 

Revista – Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia septembrie (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

Newsletter – Primesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus
Translate »