Oferte locuri de munca top

Noi investitii pentru gestionarea deseurilor vor fi pregatite in Hunedoara

Revizuirea Planului Județean de Gestionare a Deșeurilor (PJGD) din județul Hunedoara vizează perioada 2019 – 2025 și va cuprinde investițiile necesare pentru atingerea țintelor și obligațiilor asumate de țara noastră în domeniul gestionării deșeurilor.

Proiectul va fi realizat în vederea îmbunătățirii activității în cadrul Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor de către EPMC Consulting SRL din Cluj-Napoca.

Documentul va sta la baza identificării celor mai bune soluții în ceea ce privește viitoarele investiții, a declarat Mircea Flaviu Bobora președintele CJ Hunedoara.

La rândul său, administratorul public al județului, Costel Avram, a afirmat că Planul Județean de Gestionare a Deșeurilor va sta la baza elaborării unor proiecte noi, integrate sau individuale, care să completeze investițiile deja realizate.

Elaborarea planului județean este o obligativitate ce decurge din adoptarea Planului Național de Gestionare a Deșeurilor (PNGD), aprobat prin HG 942/20/12.2017. Prevederile Planului Național trebuie preluate în Planul Județean, astfel încât investițiile care urmează a fi propuse spre finanțare să fie în concordanță cu Planul Național aprobat.

 

 

Citiți și:

Un cunoscut producator de materiale de constructii planuieste un ansamblu rezidential in Capitala

Viitor proiect rezidential de lux in zona verde din nordul Bucurestiului

Un mare constructor strain pregateste dezvoltarea unui ansamblu rezidential

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/ iul-aug 2019

Sus
Translate »