BERGERAT

Noi lucrari de extindere si modernizare pentru Aeroportul Suceava

La 12,6 milioane lei fără TVA se ridică valoarea proiectului de extindere și modernizare a aeroportului Suceava. Un prim pas spre realizarea acestui proiect a fost făcut, UTI Grup semnând recent contractul pentru extinderea și modernizarea terminalului de pasageri al Aeroportului Suceava, în asociere cu Construcții Napoca (lider de asociere) și Geo Arc (Proiectant General).

În cadrul proiectului, UTI va elabora Proiectul tehnic şi detaliile de execuţie pentru instalațiile de curenți slabi și va realiza toate instalațiile și sistemele care vor asigura funcționarea terminalului aeroportuar (electrice, sanitare, HVAC, curenți slabi), inclusiv instalațiile și sistemul de transport al bagajelor.

De asemenea, pe parcursul lucrărilor, compania va acorda asistență tehnică la punerea în funcțiune și testarea echipamentelor și instalațiilor menționate și va asigura instruirea personalului beneficiarului care va exploata aceste sisteme.

Proiectul constă în construirea unui nou terminal pentru curse externe și extinderea celui pentru curse interne.  Această modificare va permite accesul aeronavelor cu o capacitate de circa 160 de pasageri, acest lucru însemnând costuri mai mici pentru cursele interne.

Tototadată, noul terminal va permite procesarea a peste 500 mii de pasageri pe an, ceea ce înseamnă aproximativ 340 de pasageri pe oră. În plus, vor putea fi procesate, în același timp, două curse externe și una internă.

Proiectul este prevăzut să fie realizat în 15 luni, din care trei luni de proiectare și 12 de execuție.

 

 

 

Citiți și:

Un nou proiect rezidential cu 1.000 de apartamente

In primavara incepe constructia unui bloc in centrul Capitalei

A fost autorizata o cladire de birouri cu 7 niveluri

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

Sus
Translate »