Oferte locuri de munca top

Nou ansamblu imobiliar, autorizat pe malul lacului Floreasca

Pe malul lacului Floreasca, pe un teren cu suprafaţa de circa 2,6 hectare, va fi realizat un ansamblu imobiliar de lux, potrivit autorizației de construire emisă de Primăria Sectorului 1. Datele au fost comunicate ieri, deși autorizația a fost emisă spre finele lunii trecute.

Tot pe malul lacului Floreasca, în această primăvară, aceiași investitori, cei de la One United Properties, au început lucrările de construire a unui bloc Parter +5 Etaje, pe strada Zăgazului nr 1.

Noua autorizația emisă pentru construirea pe cele 2,5 hectare de teren de pe malul lacului Floreasca permite realizarea de locuinţe de lux, spaţii comerciale, precum și pentru spatii de petrecere a timpului liber.

Viitorul ansamblu va fi format din blocuri cu regim de înalțime Subsol + Parter + 2 Etaje cu un total de 107 partamente și din 5 locuințe unifamiliale cu regim de înălțime Subsol + Parter + 2 Etaje.

Ansamblul, care urmează să fie amplasat în zona strada Ţărmului – Intrarea Navigatorilor, va conține și o clădire cu destinația de club și spații comerciale, cu regim de înălțime Subsol + Parter + Etaj.

Suprafața construită va fi de 7530 mp. Pentru circulaţii auto este prevăzută o suprafaţă de 3.540 mp, iar pentru circulaţii pietonale de circa 3.130 mp.

Procentul maxim de ocupare a terenului este de 50%, iar coeficientul maxim de utilizare a terenului este de 1,8 mp ADC/mp teren. Apele pluviale sunt trecute prin trei bazine de retenţie şi evacuate în lacul Floreasca.

În Sectorul 1, dezvoltatorii de la One United Properties mai au proiectele: One Herastrau Tower, One Charles de Gaulle, One Mircea Eliade, One Verdi Park.

 

 

 

Citiți și:

Trei noi hoteluri sunt in curs de pregatire in provincie

Peste 18 mil dolari pentru extinderea unui terminal

A doua faza a unui ansamblu rezidential din Capitala, in autorizare

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/septembrie 2020

Sus
Translate »